Szürreális jelenetet vett fel Budapesten egy fejkamera: bringás és egy autós esett egymásnak – videó!

Egy fejkamera nagyon érdekes, egyben elszomorító jelenetet rögzített.

Egy autós és egy biciklis ugyanis feloldhatatlan konfliktusba keveredett, amit végül csak úgy tudtak megoldani, hogy egymásnak estek.

Volt itt minden, ordítozás, sőt, autósüldözés a nyílt utcán, meg kocsikulcs elhajítása az úton, és a biciklis bringájának arrébb dobása.

Budapesten a II. kerületi Fazekas utcában történt az incidens, mely az egész magyar internet kedélyeit felborzolta.

A videón tisztán látszik, hogyan feszült egymásnak egy kerékpáros és egy autós.

A biciklista békésen haladt, amikor az Opel épphogy el nem sodorta, miközben elsuhant a közvetlen közelében.

A bringás feltartott középső ujjával fejtette ki véleményét a manőverről, erre az autós a gázra lépett és a nyomába eredt.

A vita a következő pirosnál durvult el: az opeles kiugrott a kocsiból, ordítozni kezdett, majd megragadta és földhöz csapta a bringát.

Talán meg is taposta volna, ám furfangos ellenfele a kocsi vezetőüléséhez pattant, és kihúzta a slusszkulcsot, majd messzire eldobta azt.

Amíg a felbőszült sofőr a kulcsot kereste, a kerékpáros nyeregbe pattant és elszelelt. Bár az opeles, miután meglett a kulcs, újra üldözőbe vette, a bringás a következő pirosnál kereket oldott.

Az egészben nyilvánvalóan az elmebeteg autós volt a hibás.

A KRESZ ugyanis egyértelműen előírja, hogy minimum 1-1,5 méteres, úgynevezett vetődési távolságot kell hagyni a másik kikerülésekor mind a kerékpárosnak, mind az autósnak.