Szélsőséges imám üvöltve uszított egy német város utcáján – videó


A nyugat-európai államokban nagy lendülettel üldözik a gyűlöletbeszédet, és vizsgálatot indítanak a muszlimokkal kapcsolatos akárcsak félreérthető kijelentések miatt, sőt külön figyelik a közösségi médiában a legkisebb mértékben rasszistának bélyegezhető megnyilvánulásokat.

Eközben szélsőséges iszlamisták nyíltan hirdethetik nézeteiket. A hatóságok tétlenek maradnak, pedig pontosan lehet tudni, hogy mely’ mecsetekben folyik uszítás, még olyan szélsőséges imám is van, aki a nyílt utcán provokálja a békés járókelőket.

Egész Európa píszí-terror alatt van, és mindenki igyekszik óvatosan fogalmazni, mert már egy félreérthető megjegyzés is elég hozzá, hogy rasszistának bélyegezzék, sőt hivatalos eljárás induljon ellene. Viszont a szélsőséges muszlimok számára nem tilos a gyűlöletbeszéd.

Hiába tudja a rendőrség, hogy melyik mecsetekben vagy muszlimok egyéb találkozóhelyein hangzanak el rendszeresen olyan kijelentések, hogy az iszlám felsőbbrendű és át fogja venni a hatalmat Európa felett, mégsem tesznek semmit.

20181118topshots-horizontal-middle-east-
Egyes imámok már nem csak a mecsetekben hirdetik az iszlám felsőbbrendűségétForrás: AFP

Ezen a videón egy szélsőséges nézeteket hirdető imám látható, aki már nem is a saját mecsetében hirdeti a hamarosan bekövetkező muszlim hatalomátvételt, hanem egy német város sétálóutcájában üvöltözve provokálja a meglepett járókelőket.

Az imám azt kiabálja, hogy néhány éven belül Németország iszlám állam lesz. A lányaitokat (mondja a járókelőknek) muszlim férfiak fogják feleségül venni. Az iskolákban arabul kell tanulni, és a parlamentben muszlimok hozzák majd a törvényeket a saria alapján. Provokatívan ordítja az imám: nem tehettek semmit ellene!

Látható a felvételen, hogy az üvöltöző imám mellett rendőrök téblábolnak, és kísérletet sem tesznek a megfékezésére. Sőt, mintha inkább azért lennének ott, hogy senki ne tudja bántani az őrjöngő muszlim papot, zavartalanul hirdethesse, hogy a német államot meg fogja semmisíteni az iszlám terjedése.

Ez lett az eredménye Angela Merkel elhibázott bevándorláspolitikájának.

20181118molenbeek-area-brussels-is-said.Rendőri akció a hírhedt brüsszeli Molenbeek negyedben, ahonnan több terrortámadást szerveztek megForrás: AFP

Nem egyedi esetről van szó, más nyugat-európai nagyvárosok utcáin is lezajlanak hasonló jelenetek. Londonban már most több mint száz saria bíróság működik, ahol a középkori boszorkány üldözésekre emlékeztető kínzási módszerekkel vallatnak. Franciaországban minden idők legnépszerűtlenebb elnökének, Macronnak teljesen kicsúszik az irányítás a kezéből minden területen.

Hiába tagadják a no-go zónák létezését, a bukott szocialista lyoni polgármesterből lett francia belügyminiszter, Gérard Collomb többek között azért mondott le nemrég, mert nem kapott támogatást az elnöktől és a kormánytól, hogy megerősítse a rendőrséget, és visszaszerezzék a francia állam fennhatóságát azokban a városrészekben, amiket migránsbandák uralnak erőszakos eszközökkel.

Frédéric Ploquin rendőrökkel folytatott beszélgetései alapján írta meg tényfeltáró könyvét, amely riasztó képet fest a francia külvárosokról.

Ezekben a migránsok lakta negyedekben az utóbbi évtized során összefonódott a szervezett bűnözés és a szélsőséges iszlamizmus: fegyveres bandák uralják őket. Nemcsak egyszerű állampolgároknak tanácsolják azt, hogy kerüljenek el bizonyos városrészeket, de ezek már maguknak a rendőröknek is no go zónák lettek.

Ha a rendőrök intézkedés közben megsebesítenek valakit, akkor arra számíthatnak, hogy rasszista hátterű bűncselekményért indítanak ellenük eljárást. Ezt a bűnöző migránsok pontosan tudják, hogy megmutassák, ki az úr a környéken, gyakran hamis riasztással csalják oda a rendőröket, akik tehetetlenül tűrik a provokációt.

 


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük