Szegénység: a szupergazdag réteg célja a világ szegényeinek nyomorban tartása? VIDEÓ

Ezt feltétlen nézd meg, ha tisztában akarsz lenni azzal, hogy mi folyik a világgazdaság vörös függönye mögött…

A hazugság paravánja mögé nézve felnyitja majd a TE szemed is azzal kapcsolatban, mi folyik a világ szegényeinek kiszipolyozásával kapcsolatban.

Míg a gazdag egyre gazdagabb, addig a szegény, egyre szegényebb…

A nincstelenek táplálják és tartják el azt a rendszert, ami egy szűk elit jólétét tartja fenn…

Tényleg mindenkinek ajánljuk a megtekintését, mert egy olyan dologról beszél, ami az egész világunkra, és még a mi személyes életünkre is hatással van.

Avagy így rángatnak minket dróton azok, akiknek még az arcát sem ismeri a világ…

A gazdaság valódi működése szándékosan úgy van kitalálva, hogy azt az elitet szolgálja, mely a különféle világbankokon keresztül áramoltatja maga felé a pénzt, és szívja el az egyes országok lakossága elől a nemzeti tőkét.

A Közel-Kelet, Afrika nem véletlenül vannak mélyszegénységben és káoszban tartva.

A hatalmi elit számára fontos, hogy ezek a régiók soha ne erősödjenek meg, ne váljanak stabillá gazdaságilag.

Egy olyan status quo áll fenn, mely tovább növeli majd azt a bizonyos társadalmi szakadékot a nincstelenek és vagyonosok között.

jelenleg is az alig néhány százaléknyi szűk réteg birtokolja a világ vagyonának 94%-át… a többi 6-7 milliárd ember a maradék néhány százalékon osztozik…

Ez a durva igazságtalanság a jelen társadalmi és pénzügyi rendszerünk alapja. Ez működteti a bolygónkat a titokterminál.com szerint is.

Erre épül minden.

Addig pedig nem lesz jobb világ, míg ezt a rendszert valaki, vagy valami alapjaiban nem változtatja meg, vagy rombolja szét, hogy új alapokon egy sokkal igazságosabb rendszer jöjjön létre.

Te mit gondolsz?