Száznál több határsértő egy nap alatt – íme a keddi rendőrségi statisztika

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A rendőrök és katonák 113 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 140 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon – tudatta a rendőrség hivatalos oldalán megjelent közleményben. Ebben azt is írták: kilenc határsértőt fogtak el, egy ember ellen közokirat-hamisítás, további két személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Egy nap alatt a rendőrök 18 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 3 súlyos és 15 könnyű sérüléssel végződött.

Kedden összesen 163 embert fogtak el a zsaruk, közülük 41 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 85-öt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 206 személyt állítottak elő, köztük 124 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 11 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 93 esetben történt. A Police.hu-n

megjelent statisztika szerint a rendőrök és katonák 113 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 140 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon, továbbá elfogtak kilenc határsértőt is, míg egy ember ellen közokirat-hamisítás, további két személy ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Police.hu, fotó: MTI

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaEgészségVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel