Szánalmas Varjú megmutatta a sérüléseit – Szétoltották a hozzászólók, mutatom őket

A DK-s képviselő közösségi oldalán mutatta meg az állítása szerint a tévészékházban tett látogatása során keletkezett sebeket.

Emlékezetes, ellenzéki honatyaként Varju László is része volt a tévészékházban zajló eseményeknek. A képviselő a biztonsági őrökkel is dulakodásba keveredett. Most Facebook-oldalán mutatta meg sérüléseit, és a következőket írta:

„A kollégáimat napok óta azzal zaklatják az MTVA »riporterei«, hogy a biztonsági őrök hozzám sem értek a székházukban. Tessék, így néznek ki a karjaim 2 nappal azután, hogy »hozzám sem értek«. A bordámmal még vissza kell menjek, több vizsgálat szükséges, de mindenről lesz látlelet is. A feljelentést megtettem.”

Szerintem Bagóné volt.
– Figyelj Laci!
– He?
– Kapcsold ki. Kapcsold már ki!
– Ja…
– Kurva erős kép lenne, hogy levetkőzöl a kamerának, én meg bekenem a karodat a rúzsommal, és megmutatod a sebeket a külföldi lapoknak. Benne vagy?
– Ja.
– Akkor nyomás. Lesz róla egy dokumentált kép, csak csináljuk!
[…] – Teljesen ki vagyok készülve, hogy valamikor majd a gyerekeim ezt a képet látni fogják.
Kiröhögteti magát. Megfogták a karját, ő ellenállt, erősebben fogták, hogy szexhídjából felszedjék, s normális fordulattal férfivá akarták tenni: Hasra fordítani. Nem sikerült. Mr. Bean jobb!
A minap sokat álltam létrán és a támaszkodástól a lábamon teljesen hasonló nyomok vannak. Vagy csak elég picit megszorítani a karom és ott van a nyoma. 64 vagyok.
Ettől függetlenül erre a moslék alakra ráférne egy szívlapátos testápolás!
Aki bűncselekmény közben megsérül, annak neve kuss. Nagyon szerencsés, hogy nem amerikai jogrend érvényes: Ha kerítésen belül marad a hulla, akkor szabályos.
Szegény Mártiriusz! A barátom szarabbul nézett ki 2006-ban.Három lövést kapott, egyet a nyakára, kettót bordára.24-én kiment a Kossutj térre, Magyar Ellenállás pólóban, bevitték a metró elzárt BKV-s helyiségébe, alsógatyára vetkőztették, aztán ütötték a feje mellett a falat gumibottal és ordítoztak, hogy mi van magyar, belőled vagyunk kiképezve! megkérdezték, hogy mik a sérülések rajta, mondta, hogy ezt nektek kell jobban tudni.Fél órig ordítoztak vele, aztán kidobták.persze előtte lefilmezték, a kamerába kellett mondania az adatait.Persze, ebben nincs semmi különös, én kb. négyszer mondtam bele.
Szóval Laci, egy hős vagy, hogy basznád szájba a jó kurvaanyádat!!!
Egy újpesti nem rád szavazó
Tisztelt Márton,
elítélem mások indokolatlan megverését, ergo, az erőszak bármely formáját! Nem teszek különbséget ilyen esetben embertársak között! De nem furcsa Önnek Varju képviselő úr színjátéka, a “hattyú halálának” eljátszása? Mert hogy esetkocsi jön érte, vákuumágyon betolják a mentőbe, aztán az “eset súlyosságára” tekintettel Varju úr még a nyitott mentőajtóból végighallgatja Vadai Ágnes percekig tartó siránkozását, a mentős kollégának jut eszébe, hogy a “sérültet” épp ideje lenne ellátásba vinni!? Aztán másnap reggel Varju úr besétál az ATV stúdiójába, s látszólag kivirultan, egészségesen nyilatkozik ott! Tetszik látni, milyen ez a DK által is sokat kritizált egészségügy! Néhány óra, s az akut, összevert sérültet “újjá varázsolják”! Gratulálok az ellátó orvosoknak!
Kibaszott szerencséd van Varnyú elvtárs!
Amennyiben Fletó idejében vetemedtél volna erre,
Fletó már kilövette volna a sunyi szemed,
ha meg korábban követted volna el, akkor hátul összedrótozott kézzel pihennél arccal lefelé egy jeltelen sírban.
Szerencséd, hogy már nem a szocionista balliberált rezsim van hatalmon.
Szóval Vadai ezért hívott mentőt.))))
Igen most már azt is bebizonyította ez a féreg, hogy semmi baja nem volt, csak a hasalásos színjáték második felvonása, mert milyen hatásos lesz, ha a mentő kijön.!!!
Tudod Varju, ha szabadidődben dolgoznál, mondjuk egy kis kerti munkát, – metszés, gyümölcs szedés – sokkal nagyobb plecsnijeid lenne.
az meg, hogy nem akartál felállni mert el akartad játszani a hattyú halálát, és szerencsétlen őrök – láttuk – a karodat fogva próbáltak felállítani, ez a foltocska nem csoda.
Megint egy jó kis tökön rúgás!
Saját magad bizonyítod ezzel a két foltocskával, hogy ebben is hazudtatok, színészkedtek!
Mocskok vagytok.
Remélem a törvény nem lesz kíméletes veletek az aljasságotok miatt, mert nem is kicsit átléptétek a hatáskörötöket!!!!!!!!
Az indokolatlanul kihívott mentő a legaljasabb amit csináltatok!
Az aljas hazug színészkedésetekről már ne is beszéljünk!
Szégyelljétek el magatokat aljas férgek!