Szájer: Nem kifütyültek, hanem megtapsoltak a Néppártban

Így hangzott az index álhír:

Információink szerint határozottan Fidesz-ellenes hangulat határozta meg az Európai Néppárt (EPP) szerdai frakcióülését. Több, egymástól független beszámoló szerint számos képviselő kifütyülte Szájer Józsefet, aki a Fidesz-delegáció vezetője.

Az  incidens után Szájer felhívta Orbán Viktort, hogy jelezze, szerinte nagyon aggasztó a helyzet. Megfontolásra ajánlotta információink szerint azt is, hogy a Fidesz lépjen ki a néppártból, még a kizárásról döntő 20-i szavazás előtt.

Szájer cáfolta mindezt sőt, épp az ellenkezője volt igaz :

299971_13000.jpg

„Fake news a javából” – reagált Szájer József a 444 cikkére.

“Mint a jereváni vicc: nem kifütyültek, hanem megtapsoltak. Nem azt javasoltam hogy lépjünk ki, hanem hogy maradjunk benn” – nyilatkozta Szájer József munkatársunk megkeresésére, hozzátéve: a cikk “fake news a javából”. Az egyik legnagyobb tapsot én kaptam – – reagált Szájer József a Fidesz brüsszeli delegációvezetője az atv.hu-nak az ezzel éppen ellentétes tartalommal ma megjelent sajtóhírre.

„Fake news a javából” – Szájer József ezzel cáfolta az atv.hu-nak nyilatkozva azt a mai sajtóhírt, hogy szerdán az Európai Néppárt frakció zárt ülésén Strasbourgban számos képviselő kifütyülte, amikor felszólalt a Fidesz esetleges kizárásáról folytatott vitában.

Forrás