Svédország polgárháborúba tart – Nem lehet visszafordítani a folyamatot

Biztonsági Szakértő: Svédország polgárháborúba tart.

A nemzetközi biztontsági szakértő Olle Fjordgren szerint az ország polgárháborúba tart, mert a puha igazságszolgáltatási nem tesz eleget azért, hogy leállítsa a No-Go zónák terjedését az országban,- írj az infowars.com.

Az alábbi állításait a szakértő Ingrid & Maria hír blogjában támsztotta alá. A szakértőről érdemes annyit tudni még, hogy tanácsadója Pakisztánnak, Mongóliának és Etiópiának. Az állításait a következő mondatokkal támasztja alá:

“Alapjában véve feladtuk és a bűnözők megszerezték a hatalmat. Most már nem látok semmit, amit ellenzünk és azt se látom, hogy visszafordíthatjuk a folyamatot.”

Úgy írja le Svédország helyzetét, mint ha “egy teher vonat, amely egyenesen a kősziklának megy”, a politikai hajlandóság is bebizonyítja, hogy mennyire rossz irányba mennek a dolgok és azt is, hogy aki erre a problémára rávilágított, azt “rasszistának” bélyegzik meg, magyarán Svédország az állam megbukásához is közel van.

Hivatkozik Libanon példájára, ahol a társadalmi integráció megbukott és a különböző etnikumok és bandák már egymással szemben háborúznak, a szakértő azt is hozzá teszi, hogy “ez ez egyetlen folyamat vár Svédországra a jövőben – polgárháború”.

Ez annak a része, hogy a svéd rendőrök régi és elavult szabályok szerint járnak el, a bűnözők még könyörtelenebbek lettek és más szabályok szerint játszanak. Fjordgren szerint, az egyetlen megoldás lenne, ha a New York városi-típusú zéró toleranciát hirdetnék meg a bűnözéssel szemben.

Habár ez a megközelítés az ország fokozatos igazságszolgáltatása miatt ez nem valószínű. “A bíróknak biztosítaniuk kéne, hogy ezek a veszélyes emberek ne az utcán maradjanak, hanem a rácsok mögött” Svédország bűnözési rátáját, még a milliónyi migráns számára nyitott határok politikája is súlyosbítja.

Egy megfigyelési tanulmány szerint 2012 óta a gyilkosságok száma 40 százalékkal nőtt. A lőfegyverekkel elkövetett gyilkosságok száma az elmúlt tíz évben megduplázódott. Nagy Britanniával összehasonlítva a tanulmány azt mutatja ki, hogy 5 alkalommal gyakrabban fordul elő a svédeknél az, hogy fiatal férfiakat ölnek meg. A gránátos támadások és felgyújtott autók rátája is emelkedik az országban.

A kibocsátott statisztikák alapján Augusztusban az erőszakolók 58 százaléka Európán kívül született, még az elítélt erőszakos bűnözők 85 százaléka Európán kívül született. Az áldozatok 80 százaléka nem is ismerte a támadóját, mert a támadókat külföldiek teszik ki. Az elkövetett erőszakolók 40 százaléka közel-keleti vagy afrikai származású.

Boglárka