STOP-RFID-chip!!! Most már elég volt, ezt meg kell állítani

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Erre vagyunk elhívva, hogy követeljük: Stop! Vége, elég! Vége a megtévesztő csalásotoknak. STOP! RFID-csip, ez népirtáshoz vezethet: genocidhoz, átlátszó a tervetek, eleget raboltatok ki minket. Erre vagyunk elhívva, hogy követeljük:

Stop! Vége, elég! Vége a megtévesztő csalásotoknak. STOP! RFID-csip, ez népirtáshoz vezethet, genocidhoz, átlátszó a tervetek, eleget raboltatok ki minket.

Képtalálat a következőre: „STOP-RFID-chip”

Képzelj el egy világot, mert ez előtt állunk, ahol nincs szabadságod és valaki mindig megfigyel, ha kilépsz a házból, azt a Big-Brother is tudja, állandóan kontrollálnak, ő mindig informálva van, minden lépésed az ellenőrzése alatt van, ő mindig résen van, mindegy merre vagy, minden adat rólad a markában van, nagyvállalatok figyelik életedet. Erre vagyunk elhívva, hogy követeljük:

Stop! Vége, elég! Vége megtévesztő csalásotoknak, STOP! RFID-csip, ez népirtáshoz vezethet, genocidhoz.

Átlátszó a tervetek, eleget raboltatok ki minket. Nincs többé privát életed, ha semmit nem teszel ez ellen. Kontroll feletted, kontroll felettem. Mindegy,hogy vallás, vagy politika miatt, de ne engedj ezeknek! Ez által a chip által egy új fajirtás keletkezik.

Szereted a csokit, Big-Brother is tudja ezt. Szereted a kólát, Big-Brother is tudja ezt. Sok pénz van a számládon, Big-Brother is tudja ezt. Veszel ma egy autót, nagy testvér is tudja ezt. Erre vagyunk elhívva, hogy követeljük:

Stop! Vége, elég. Vége a megtévesztő csalásotoknak, STOP! RFID-csip, ez népirtáshoz vezethet, genocidhoz, átlátszó a tervetek, eleget raboltatok ki minket.

Ideje, hogy megmozduljunk, hogy harcoljunk es ne adjuk fel soha, élni akarunk, és nem adjuk meg magunkat. AZ AGB összeköt, egyesülve harcolunk az ellenség ellen, közeleg a végetek, a rendszeretek csődöt mondott. Az életet csak egyvalaki szabhatja meg, s versenyre szállni nem tudtok vele. Bőröd alatt a chippel az életed lesz elrabolva, ez rád is vonatkozik, mindegy hogy ki vagy, ez mindenkit érint.

Mindenkinek szól

Gátlástalanul és észrevétlen a kezükbe kerülsz, sarokba szorítva, s az élettől elválasztva. Kész vagy a harcra, nézd meg a tényeket. Már 2000 éve megjósolták ezt. Erre vagyunk elhívva, hogy követeljük: Stop! Vége, elég, vége a megtévesztő csalásotoknak, STOPP! RFID-csip, ez népirtáshoz vezethet, genocidhoz, átlátszó a tervetek, eleget raboltatok ki minket.

Erre vagyunk elhívva, hogy követeljük: Stop! Vége, elég, megtévesztő csalásotoknak vége, STOPP! RFID-csip, ez népirtáshoz vezet, genocidhoz, átlátszó a tervetek, eleget raboltatok ki minket.

Nem hagyjuk magunkat megijeszteni, tudjuk, hogy minket a győzelem hív. Ordítsuk: STOP, elég volt! Kihirdetjük aljasságotok. Ez a veszély számunkra világos, s mi készen állunk, hamis politikátok csírájában lesz elfojtva. Az AGB összeköt, túl korán örültetek, aljasok vagytok s ezért átvesszük, hála Neki, a hatalmat tőletek. Erre vagyunk elhívva, hogy követeljük:

STOP, vége, elég, mert megtévesztő csalásotoknak vége, STOP RFID-csip, ez népirtáshoz vezethet, genocidhoz, átlátszó a tervetek, eleget raboltatok ki minket.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel