Soros megint készül valamire, most osztja ki az utasításokat az EU vezetőknek

A magyar származású spekuláns, Soros György uniós biztosoknál lobbizott. Ismét.

Soros György újabb európai uniós vezetőkkel tárgyalt nemrégiben – írja a finn sajtó. Úgy tudni, Jyrki Katainen finn és Vera Jourová cseh biztosokkal saját intézményéről, a Soros-egyetemről is egyeztetett a milliárdos, de szóba kerültek a hazánk ellen tervezett lépések is. Katainennel (korábbi finn kormányfővel) a davosi gazdasági csúcson is találkozott a milliárdos.

A finn média megjegyzi: habár elsősorban Magyarország volt terítéken Soros egyeztetésein, a spekuláns nem volt hajlandó tárgyalni Navracsics Tiborral, az EU oktatási ügyekért felelős biztosával.

Fotó: MTI Fotóbank

Ahogy közeleg a tavaszi EP-választás, úgy sűrűsödnek a bevándorláspárti egyeztetések. A Magyar Idők felidézi: Soros többször tárgyalt Brüsszelben Jean-Claude Juncker bizottsági elnökkel és Frans Timmermansszal.

A milliárdos Open Society European Policy Institute nevű szervezetének legfőbb terepe az Európai Parlament és az Európai Bizottság.

Tizenkét lobbistájuk van, akik hetente találkoznak az EB képviselőivel. Korábban pedig mi is írtuk: az Open Society Foundations belső adatbázisa alapján 751 EP-képviselőből 226 köthető így vagy úgy a Soros-hálózathoz.

A milliárdos tehát nem adta fel, s tovább erőlteti az illegális bevándorlás legalizálását.