Soros bizalmasa elosztaná a migránsokat Európában, hogy ne kapják el a koronavírust a görög szigeteken

A „migrációkutató”, Gerald Knaus tömeges fertőzésveszélyre figyelmeztet a migránsokkal teli görög szigeteken. Az EU-ban menedékjogot kérõ bevándorlók tízezrei fertőzhetnek.

A helyzet drámai a sorosista kutató elmondása alapján, szerinte „megelőzésképpen” az lenne a megfelelő megoldás, ha bevinnék a bevándorlókat Európába és elosztanák a tagállamok között. – írja az osztrák wochenblick.

Knaus Angela Merkel egyik legfontosabb menekültügyi tanácsadója, a török menekültügyi megállapodás egyik megalkotója, és az ESI (Európai Stabilitási Kezdeményezés) globalista gondolkodóközpont elnöke, nem mellesleg Soros György bizalmasa.

Az ORF állami rádió számolt be róla, hogy Knaus szerint a menekülttáborok nagyon zsúfoltak, és sokan kezet sem tudnak mosni, nem tudják elszigetelni magukat.

Mivel a koronavírus továbbra is terjed Görögországban, a helyzet súlyos. Jelenleg mintegy 40 000 bevándorló van a zsúfolt táborokban a görög szigeteken. Tömeges fertőzéstől és pániktól kell tartani.

Mielőtt a pánik kitörne, Knaus a görögországi menekülttáborok felszámolását kéri. Az ORF-nek azt mondta, hogy:

“A menekülteket ki kell engedni, majd el kell osztani más EU-tagországokba.”

Gerald Knaus korábban azzal büszkélkedett, hogy milyen jó kapcsolatot ápol a bevándorláspárti tőzsdespekulással, Soros Györggyel. A javaslattétel egyértelműen Soros utasításait követi, miszerint legális útvonalakat kell biztosítani a migránsoknak Európába.