Sokkoló videót tett közzé a brazil elnök, mélységesen felháborodott – videó!

Image result for Jair Bolsonaro,
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Image result for Jair Bolsonaro,

Saját Twitter-oldalán tett közzé egy felkavaró videót Jair Bolsonaro, az ősszel nagy többséggel megválasztott, új brazil elnök.

A kampányában is a borzalmas brazil közbiztonság, a bűnözés és az ország morális szétesése elleni fellépést ígérő elnök azt akarta a sokkoló videóval megmutatni, hogy a közhelyes riói karneválboldogság-jelenetek messze nem mutatják a teljes igazságot. Bolsonaro a videóval is arról beszélt, mi az az erkölcsi züllés, amit elutasít, ami ellen küzdeni akar.

A videó 40 másodperces. A felvételeken az látszik, hogy három férfi táncol egy taxidroszt tetején, a nyílt utcán, a riói karneválon. (Az elnök Twitter-üzenetéből kiderül, hogy a felvétel március 4-én, tehát most hétfőn készült.)

Az egyik férfin szadomazo-jellegű bőrruhát visel, de alsónemű nincs rajta. Bedugja az ujját a végbelébe, aztán megint táncol egy kicsit. A mellette levő férfi ezután előveszi a péniszét, a szadomazo-ruhás pedig előrehajol, a férfi pedig levizeli a fejét. A felvétel itt látható, de valóban csak erős idegzetűek nézzék meg:

https://twitter.com/jairbolsonaro/status/1103069837876711425?ref_src=twsrc%5Etfw

A sokkoló videót már több mint 5 millión látták. Bolsonaro elnök, aki kíméletlen harcot indított a bűnözés és a drog ellen, a riói karnevál visszataszító arcát is meg akarta mutatni. Így fogalmazott: “Kényelmetlenül érzem magam, hogy ezt megosztom, de meg kell mutatnunk az igazságot.”

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel