Sokkoló elmekontroll – Hogyan ért el a Szovjetunió "nagy sikert" a paranormális hadviseléssel


A Szovjetunió komolyan vette az UFO-kat, és a KGB valamint a Szovjet Védelmi Minisztérium a paranormális tevékenységre vonatkozó információkat gyűjtő és elemző egységeket állított fel, egy izgalmas dokumentumfilm szerint. Az Új Világtudat felvezetését olvashatják:

A katonai szakértők még azt is állították, hogy tudják, hogyan kell “hívni” az UFO-kat és kapcsolatba lépni velük a hidegháború során. Az UFO megfigyeléseket sok éven át nem tekintették tudománynak és fikcióként tekintettek rá, és a komoly tudósok nem szenteltek neki túl sok figyelmet.

A “KGB titkos paranormális aktái” című dokumentumfilm bemutatja, hogy Nyikita Hruscsov idejében nagy sikereket értek el a paranormális területeken a Szovjetunióban. Megszülettek az első biogenerátorok és gépek, amelyek megváltoztatták az emberi elmét.

Az amerikaiak a filmben megszólaló szakértők szerint “aggódtak a szovjet kutatási programok miatt, mert tudták, hogy a Szovjetunió nem fogja békés eszközökként használni azokat“.

Úgy vélték, hogy “a Szovjetunió meg akarta hódítani és el akarta foglalni az Egyesült Államokat“.

Azt is állítják, hogy a Kreml abban reménykedett, hogy az idegen űrhajókról szóló jelentések vizsgálata a repülőgép tervezés gyors fejlődését fogja eredményezni.

Az egykori Szovjetunió ideális hely volt az azonosítatlan repülő objektumok tanulmányozásához, mivel Oroszországban több UFO észlelése történt, mint bármely más országban.

Az UFO esetek sokaságának egyik oka az, hogy az orosz határok a világ legnagyobb országát ölelik körül.

A jelentett UFO észlelések közül a legmeggyőzőbb eset az 1986 januárjában történt Dalnyegorszk incidens.

Ez a legjobban dokumentált baleset, mert tárgyi bizonyítékokkal rendelkezünk, amelyeket elemeztek,” – mondta egy kutató.

1917-től kezdődően egészen 2003-ig a szovjetek mintegy 1 milliárd dollárt költöttek az elmekontroll fegyverek fejlesztésére, hogy versenyben legyenek az Egyesült Államokban végrehajtott hasonló programokkal.

Az Egyesült Államok és a Szovjetunió közötti csata a hidegháború idején a technológiai és tudományos elsőbbség megszerzése érdekében költséges erőfeszítéseket igényelt, amely magában foglalta a két nagyhatalom próbálkozását elmekontroll fegyverek kifejlesztésére.

Szergej Kernbach kutató azt mondta, hogy mind az Egyesült Államok, mind a Szovjetunió kísérletezett a parapszichológiával, az elmekontrollal, valamint a távoli befolyásolással.

Míg az Egyesült Államok által ezeken a területeken végzett munkák egy része nyilvános, a szovjetek által megszerzett tudásról sokkal kevesebbet tudunk, ami állítólag körülbelül egy milliárd dollárt emésztett fel.

A szovjeteknek hasonló programjuk volt. Ez magában foglalta a parapszichológiai kísérleteket, amelyeket a szovjetek pszichotronikának hívtak,” – mondta Kernbach.

A szovjet tudományon alapuló munka lényege abban állt, hogy az emberi agy bizonyos típusú nagyfrekvenciás elektromágneses sugárzást képes fogadni és továbbítani, és ez befolyásolhat más tárgyakat is.

Új Világtudat


Like it? Share with your friends!

0 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük