“Sajnos a svédeknek tényleg elment az esze” Egy Svédországban élő, haza készülő magyar nő hihetetlen írása,arról mi megy ott

sajnos a svedeknek tenyleg elment az esze egy svedorszagban elo haza keszulo magyar no hihetetlen irasaarrol mi meg
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Én felhívtam a bevándorló hivatalt, inkább ne tettem volna mert most az ágyon fekszem és a fejemet borogatom!!!!!

 

Arra voltam kívancsi kaphatnak e tényleg a bevándorlók svéd állampolgárságot kevesebb mint 5 év tartózkodással zéró munkával és zéró svéd nyelvtudással? Mivel sokat mentem a fal mellett így elég dörzsölt vagyok gondoltam ezt így nem kérdezhetem meg mert esetleg nem az igazat fogjak megmondani. Így ezt a kérdést tettem fel nekik:

Biskopsgårdenben lakom(ismert nogo zóna)és a szomszédom szíriai menekült alig két éve van itt de mivel papírok nélkül érkezett nincs útlevele sem és szeretne elutazni Németországba mert megtudta hogy ott vannak rokonai akik oda kerültek. Mit tud csinálni?Hany év után kaphatja meg az állampolgárságot?

Most üljetek le, nem inkább dőljetek le….

A válasz:

Mivel szomszédod menekültként/migransként érkezett papírok nélkül beadhatja az állampolgárságot mar akár egy év után, gyorsítottan akár 3-5 hónap alatt megkapja.Ezt az információt megkapja minden menekült a saját nyelvén!

Azt hittem leesek a székről hirtelen nem tudtam erre mit mondjak!! Aztán gyorsan rávágtam ok köszönöm. Megmondom neki, és letettem a telefont.

Jelenleg borogatom a fejem és fekszem mert ez mar tényleg nem megy a fejembe…Ja például ha egy magyar kéri meg az állampolgárságot akkor 5 évet kell itt laknia és rettentő hosszú időbe telik akar egy két év!!!!De a bidragturistak tálcán kapjak meg az állampolgárságot is. Sajnos a svédeknek tényleg elment az esze!

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel