Saját rendelőjében verte össze a szír “menekült” a bécsi orvost, de a döbbenet akkor jött mikor feljelentést akart tenni

Több nap­pal a tör­tén­tek után is sok­kos ál­la­pot­ban van az a bécsi orvos, akit egy 40 éves szír be­ván­dorló tá­ma­dott meg a ren­de­lő­jé­ben. A mig­ráns ere­de­ti­leg csak egy iga­zo­lá­sért ment, mégis bán­tal­ma­zás­sal vég­ző­dött a tör­té­net.

Az évtizedekkel korábban Ausztriába érkező, és azóta ott praktizáló iraki orvosnak, dr. Mazen Linecker-Al-Shakarchinak meg kellett tapasztalnia azt, amitől egyre több orvos retteg Nyugat-Európában. Egy 40 éves szír állítólag csak egy orvosi igazolásért ment a rendelőbe, ahol váratlanul berontott a váróteremből a kezelőbe és ordibálni kezdett. Az orvos próbálta lenyugtatni a férfit, de nem járt sikerrel.

A szír bevándorló ugyanis háromszor is ököllel ütötte meg a doktort, aki ezt követően gyorsan az íróasztala mögé futott. A doki szerencséje az volt, hogy több beteg is a segítségére sietetta váróból. A támadót gyorsan sikerült ártalmatlanítani, és addig a helyszínen tartani, amíg ki nem ékeztek a rendőrök.

Az orvos az osztrák Kronen Zeitungnak azt nyilatkozta, ezt követően is történt egy érdekes dolog. Az egyenruhások ugyanis megpróbálták lebeszélni arról, hogy feljelentést tegyen, mondván: nem történt súlyos sérülés…