Roswell-akták: a teljes igazság a lezuhant csészealjról, amit lelőtt az amerikai hadsereg – Az elmúlt 60 év technológiája Roswellből ered?

Az USAF tényleg lelőtt egy ufót 1947-ben Roswell közelében a Föld légterében?

Egy kiszivárgott anyag alátámaszthatja azokat az ufólegendákat, melyek évtizedek óta keringenek a köztudatban arról, hogy mit is találtak a kisváros közeli egyik helyi farmon, és hogy az amerikai kormány miért nem szeretett soha beszélni róla.

Az előzetes hírek szerint Roswellben egy azonosítatlan légi jármű, azaz ufó zuhant le, ezt még hadserege is elismerte az első néhány órában. Aztán minden megváltozott, és tagadni kezdték.

Katonai autók, furcsa, fekete ruhás emberek, katonák és tudósok jelentek meg a helyszínen… A helyiek beszámolói alapján ezek az emberek messziről érkeztek, és szemmel láthatóan nagyon fontos volt nekik a lezuhant roncs, ami egy farmer földjén landolt, széthullva egy nagyobb területen.

A hivatalos amerikai szervek közölték, hogy egy időjárási szonda (meteorológiai ballon) zuhant le egy farmer, William „Mac” Brazel kezelésében levő mezőségre. Több más nyilatkozatot is kiadtak, hogy félreértéseket, és elferdítéseket tisztázzanak.

Azonban sokan testekről számoltak be. Nem próbababákról, hanem testekről, melyek sokkal kisebbek voltak, mint egy felnőtt ember. Akkorák voltak, mint a gyerekek, a bőrük pedig szürke volt,a fejük pedig aránytalanul nagy a testükhöz képest, akárcsak a szemeik.

A helyi temetkezési vállalkozó megemlítette később, hogy azon az éjszakán több kis, gyermek méretű koporsót rendeltek tőle azonnali teljesítéssel. Az orrára kötötték, hogy nem beszélhet róla, nehogy baja essen. Csak évekkel később merte megtörni ezt a hallgatást. Minek kellettek a koporsók, ha valóban csak próbababák voltak a roncsban, ahogyan az egyes katonai jelentések állítják,

Egyáltalán, miért beszélt az USA kormánya össze-vissza az ügyben, Először ufó, aztán meteorológiai ballon, végül, mikor a testekről kezdtek kiszivárogni az információk, már egy titkos katonai szerkezet tesztjéről beszéltek…

Sokak szerint utólag az is nagyon furcsa, hogy a kormányzati erők szinte azonnal a helyszínen voltak, tehát valahonnan a bejelentések előtt tudtak az egészről. Talán mert ők lőtték le az objektumot, ez alátámasztja a korábbi gyanút, miszerint megtervezett hadműveletről volt szó.

Egyes belső információk szerint az USA kormánya régóta tudott a légkörben megjelenő, majd eltűnő azonosítatlan tárgyakról, azonban szovjet repülőgépeknek hitték őket.

Mivel nem tudták ezeket a szerkezetek befogni, ezért döntöttek az egyiknek a lelövése, megtámadása mellett. Más források szerint magától zuhant le egy villámcsapás következtében a tárgy.

Akárhogy is, a helyszínre kivonulva egy szovjet szerkezetre számítottak. Az első hírek ezért is szóltak idegenekről, azzal ugyanis elcsámcsogott a sajtó, és a NORAD úgy volt vele, hogy még mindig jobb, hogy ufókról beszélnek, minthogy kiderüljön: a szovjetek itt kémkednek és röpdösnek Amerika felett.

A “gond” csak az volt, hogy a roncsnál megjelenve valóban úgy nézett ki, hogy földönkívülieket fogtak…

Roswell-akták: a teljes igazság, ami eltusoltak az emberiség elől… rejtett földönkívüli technológia Földön

Az elmúlt 60 év technológiája Roswellből ered?

Az amerikai kormány miért tájékoztatta félre a közvéleményt az 1947-ben történt események kapcsán, és miért változtatta a hivatalos jelentést és az álláspontját több ízben meg arról, hogy pontosan mi történt, mit is találtak?

Eredetileg a szovjetekre gyanakodtak. Azt hitték, hogy az orosz ellenség már rég megfigyeléseket tart az égbolton, és hogy bármikor csapást mérhetne az amerikai lakosságra.

Mivel tudtak arról, hogy a náci Németország rengeteg korong alakú szerkezeten dolgozott, lásd a Haunebu projekt, ezért biztosra vették, hogy a csészealjak technológiáját a szovjetek is megkaparinthatták. Mellesleg érdekes tény, hogy Amerika is foglalkozott ilyen fejlesztésével, ezt Avrocar kódnéven fejlesztették…

A teljes amerikai vezérkar ledöbbent, amikor földönkívüli lények testét találták meg a roncsok között. Akkor vált nyilvánvalóvá, hogy ezek idegenek, és nem szovjetek. Rohamtempóban indult meg a ügy eltusolása, és az összes roncsdarab, és egyéb bizonyíték elszállítása.

A helyiek beszámolói alapján több vegyvédelmi öltözékben rohangáló tudóst lehetett látni, egyértelműen tartottak valamiféle sugárzástól vagy fertőzéstől. A testeket először a Forth Worth légibázisra vitték még azon az éjszakán, majd később további vizsgálatokra az 51-es körzetbe szállították.

Az elemzések és a boncolás megerősítette, hogy nem evilági, nem a bolygónkon kifejlődött lények voltak a “pilóták”. A csészealj bár darabokban volt, az egyik túlélő idegen instrukciói, későbbi együttműködése segítségével rekonstruálni tudták azt, és az azt működtető technológiát.

Valójában az amerikai hadiiparnak, a teljes NASA mögött álló űrkutatásnak, technikai szinten Roswell, és az ott találta csészealj nyitott utat.

Ha nincs Roswell, még ma sem jutottunk volna el a Holdra, vagy legalábbis több évtizedet kellett volna még várni rá.

A csészealj műszaki megoldásaiból ered a mobiltelefonok érintő-képernyője,  a hadi iparban is használt éjjellátó készülékek, vagy a NASA által még ma sem teljesen értett térhajtómű, mely ellentmond a fizika törvényeinek.

A technológia visszafejtése éveken át zajlott, míg meg nem született az első titkos kapcsolatfelvétel az amerikai kormány és az idegenek között.

Egy titkos paktum keretében egyeztek meg, hogy a világ előtt egyelőre eltitkolják a szövetség létezését, mert a fajunk nem áll még készen a korszakváltásra. Egy titkos, emberi-idegen divízió létesült, mely az USA égisze alatt, a Pentagon anyagi hozzájárulásával működik.

A nagy leleplezés még évekre van, de előbb vagy utóbb lesz egy nagy bejelentés, melynek keretében a felszínre kerülnek ezek az információk. Egy igazi fordulópont lesz az emberiség történelmében.

Az idegenek már évtizedek óta kooperálnak a fajunkkal, és más idegen fajok is állomásoznak a bolygón. Ezek mind Roswell tanulságai, az akkori ufó szerencsétlenség “hagyatéka”…

Forrás – Forrás