Robert Spencer: A Marokkóban megölt skandináv lányok a baloldali propaganda áldozatai

A történet nem lehetett volna szörnyűbb: két fiatal nőt – egyikük, a 24 éves Louisa Vesterager Jespersen Dániából származott, a másik nő, a 28 éves Maren Uelandot pedig Norvégiából -, akik Marokkóban az Atlasz-hegységben kempingeztek, iszlám dzsihádisták megkéseltek és lefejeztek.

A vérszomjas dzsihadisták felvették videóra, ahogy levágják az egyik nő fejét, majd ezt a videóra felvett barbár kegyetlenséget elküldték a lány anyjának.

Erről a videó is megtalálható a világhálón, csak épp nem a google és google alapú keresőket kell hozzá használni. Például a Yandex keresőn a FULL VIDEO DANISH TEEN GIRL BEHEADED IN MOROCCO kifejezésre keresve az első pár találat közt ott van.

Szörnyű a videó de tanulságos is. Nem tudom eldönteni, hogy ezeknek a videóknak a cenzúrázása inkább káros, mert mondjuk vannak akiket ilyen tettek elkövetésére sarkall, vagy épp hasznos lenne, mert felhívná jobban az emberek figyelmét ezekre a veszélyekre és talán ez a két tinédzser is óvatosabb lett volna. 

A világot felháborította az Iszlám Állam három dzsihadista gyilkosának állati barbársága, akiket röviddel ezután le is tartóztattak. Azonban meg kell jegyezni, hogy Jespersen és Ueland nem csak az Iszlám Állam (ISIS), hanem a baloldal fantáziavilágának legújabb áldozatai is.

A halálukért való felelősség nemcsak az ISIS-t terheli, és haláluk nem pusztán a saját gyenge ítélőképességük eredménye. Louisa Jespersen és Maren Ueland halála annak a baloldali világnak is következménye, amelyben mozogtak és éltek. A baloldali vezetők azért építették fel ezt a fantáziavilágot, mert a baloldali elképzelések enélkül halottak.

Ui.: Ezen az oldalon, mely Maren Ueland archivált Facebook oldala, a lány 2015-ben egy olyan videót posztolt, amely megszégyeníti azokat az embereket, akik ellenzik az Európába beözönlő muszlim migrációt.

A videóban, egy tipikus dzsihadista kinézetű férfi megy az utcán egy nagy táskával, amikor rendőrök kezdenek el felé rohanni. Egy kisgyermekes európai anyuka rémülten nézi mi fog történni, azonban a rendőrök elszaladnak a muzulmán férfi mellett és egy tipikusan európai, öltönyös üzletemben kinézetű férfi fognak el.

A videó bemutatja, hogy a muzulmán bevándorlóktól nem kell félni, mert a fehér európai férfi a bűnöző.

Milyen elővigyázatossági intézkedéseket tett a két, Marokkóba kempingezni induló fiatal nő?

MailOnline szerint „Ueland édesanyja, Irene ezt mondta az NRK norvég műsorszolgáltatónak: <<A biztonság elsőbbséget élvezett. A lányok minden elővigyázatossági intézkedést megtettek az utazás megkezdése előtt.>>”

Kivéve, hogy nyilvánvalóan nem is merült fel bennük, hogy ismereteik Marokkó vallásáról és kultúrájáról pontatlanok lehetnek, mivel ezeket az ismereteket az iszlám tisztára mosására tervezték, s aminek következtében híján voltak azon veszélyről szóló információknak, amivel végül szembe találták magukat.

Louisa Jespersen és Maren Ueland minden bizonnyal megtanulták, hogy nincs olyan vitás kérdés az emberek között, amit ne lehetne az egymás iránt tanúsított kölcsönös tiszteletben zajló „párbeszéd” során rendezni, és hogy a mai világ bajai elsősorban az Egyesült Államok és Izrael hibája – mivel bármelyik skandináv egyetemre is jártak, ezek az egyetemek minden bizonnyal ugyanazzal az erkölcsi relativizmussal és az abszolút iránti megvetéssel voltak átitatva, mint az egyetemek mindenhol a nyugati világban. Tehát miért is kellett volna a két skandináv lánynak aggódnia Marokkóban?

Jespersen és Ueland kétségtelenül azt is megtanulta, hogy az iszlám a béke vallása, és hogy csak a rasszista, bigott „iszlamofóbok” gondolkodnak másként. Tehát mi okuk lett volna aggódni egy olyan muzulmán országba tervezett kirándulás miatt, mint Marokkó?

Ha hallhattak is eltérő véleményeket az iszlámról, kétségtelen, hogy ezek a nézetek ádáz és összehangolt démonizációnak voltak kitéve. Valószínűleg megtanították őket arra, hogy ha véletlenül hallanak is olyan emberekről, akik nem hisznek abban, hogy az iszlám a béke vallása, akkor ezek az emberek „bigottak”, „rasszisták” és „iszlamofóbok”, akikre undorral és megvetéssel kell tekinteni.

A Southern Poverty Law Center (SPLC) nevű szélsőbaloldali szervezet jó barométere a baloldali nézeteknek (és annak a hatalmat kiszolgáló „vezető” médiának, amely az SPLC-t úgy kezeli, mintha megbízható forrás lenne). Az SPLC csak egy igazán gonosz embercsoportot lát a világon. Ezek azok az emberek lennének, akik felismerik, hogy a világon vannak olyan gonosz erők, amelyek az Egyesült Államokkal szemben állnak, és akik meg akarják védeni az amerikaiakat az iszlám dzsihádisták és a bűnöző migránsok ellen; ráadásul ezek az emberek az egyedüli gonoszok.

Jespersen és Ueland szinte minden bizonnyal megvetéssel tekintettek arra az „intoleranciára” és „gyűlöletre” amelyeket a dzsihád terror és a korlátlan illegális bevándorlás ellenségei kifejeztek. Azok az oktatók, akik tanítottak az általuk látogatott iskolákban, valószínűleg azt a benyomást közvetítették, hogy bárki, aki úgy gondolja, hogy két fiatal skandináv nő veszélybe kerülhet, ha egyedül kempingezik Marokkóban, egyszerűen „rasszista”.

A két lány már halott, rettenetes módon gyilkolták meg őket. A gyilkosságuk szörnyűségeinél és a tragédiájánál csak az sajnálatra méltóbb, hogy a hozzájuk hasonlók közül valószínűleg senki sem fog okulni halálukból. És néhányan közülük biztosan meg fogják ismételni a lányok hibáját. Az Iszlám Állam várni fog és megköszönheti a baloldalnak, hogy folyamatosan szállítja a leendő áldozatokat a dzsihádistáinak.