Rendőröknek kellett lelőni egy utasokat fenyegető férfit Malmö belvárosában, bombát is keresnek a pályaudvaron- videó

A svéd rendőrség hétfőn rálőtt egy férfire, aki a hírek szerint az utasokat fenyegette Malmö belvárosában, a központi pályaudvarnál – írja a The Local helyi lap.

Rálőtt egy férfire a svédf rendőrség Malmö központi pályaudvaránál, miután a férfi az utasokat fenyegette.

BREAKING: Malmö police shoot man in train station in broad daylight

Evelina Olsson, a dél-svédországi rendőrség szóvivője elmondta, a rendőrség rövid időn belül, hétfőn reggel 10:10-kor rohant az állomásra. A férfi fenyegetően lépett fel, ezért lőttek rá a rendőrök.

Nemsokkal a 11:00 után kiadott nyilatkozatban a rendőrség kijelentette, hogy az állomást evakuálták, a helyszínen bombát is keresnek. Az eset során más ember nem sérült meg.  “Az állomásra érkező és onnan induló forgalmat nagymértékben érintette az incidens” – mondta a rendőrség.

A megsebesített férfit kórházba vitték szállították, míg a rendőrség bombacsoportja az állomás felé tartott.

A pályaudvaron bekövetkezett esemény miatt a rendőrség fokozott jelenlétet fog biztosítani a nyilvános helyeken. Ez a jelenlét mindaddig fennáll, amíg a rendőrség többet nem tud az eseményről– közölték.

A Sydsvenksan egyik riportere arról számolt be, hogy egy hatalmas robbanást hallott az állomás belsejéből 11.30 körül, ami elképzelése szerint lehetett egy gyanús csomag megsemmisítésének a hangja.