300 millió éves fémlelet, ami átírja az emberi történelmet

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Egyre jobban terjed az a nézet, miszerint civilizációnk előtt már többszáz millió éve is létezett Földünkön fejlett civilizáció. Időnként különös leletek kerülnek elő, melyekre a tudomány nem tud magyarázatot adni

Ez a fémdarab 300 millió(!) éves kőszénből került elő

Vlagyivosztoki férfi bukkant a fogasléc formájú fémre, ami egy széndarabból állt ki, amivel éppen az otthonát akarta fűteni. A felfedezése elgondolkodtatta, és megmutatta a Primorye régióban élő tszakértőknek. Miután megvizsgálták a fémtárgyat, kiderült az alumínium darab feltételezett korát.

A fémdarab feltehetően 300 millió éves, amire még a kutatók is csak azt tudták mondani, hogy valószínűleg nem természeti erők hozták létre, hanem azt valaki legyártotta. Az, hogy kik használhattak alumínium fogaskereket még az idők hajnalán, továbbra is megválaszolatlan kérdés

 

Az utóbbi évszázadokban többször is előfordúlt, hogy furcsa tárgyak kerülnek elő a földből. Az első ilyesfajta felfedezés még 1851-ből való, mikor  Massachusetts-i bányászok találtak egy cink-ezüst, díszített vázát egy kibányászott kődarabban, melynek korát egészen a kambriumi időkre datálták, ami körülbelül 500 millió évet jelent.

Aztán 1974-ben egy romániai homokkő bányában egy kalapácsra megtévesztésig hasonló fém tárgyat találták, melynek eredete ismeretlen volt. A kalapács formájú fémdarab a Júra korszakból származó homokkőbe volt beágyazódva.

A lelet korát abból a rétegből állapították meg, amelybe beágyazódott.

Még egy furcsa lelet amit egy darab szénben találtak. Ez a fém edény, 1912-ben Oklahomában került elő, korát 312 millió évre becsülik.

Van egy tudományos álláspont a Föld és a rajta létezett élővilág történetéről, de ebbe a szépen felépített teóriába időnként homokszemek kerülnek.

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel