Reinkarnáció: a végső bizonyíték a halál utáni életre? A lélek nem hal meg, csak egy új testbe száll?

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

reinkarnacio-585x390.jpg

Egyre többen gondolják új a modern tudomány képviselői is, hogy a lélek egy végtelen körforgásban vesz részt!

A reinkarnáció mindig is foglalkoztatta az embereket. Bizonyos értelemben még az ateisták is hisznek benne.

A reinkarnáció alapvetése és egyben ígérete az, hogy a halál nem a vég. A halál csak egy váltás, egy olyan végtelen körforgás újraindítója, ami a lelkünket egy új testbe egy új időbe helyezi.

Ez pedig azt jelenti, hogy a végtelenség messzeségében való elmerülés lesz az, ami a test halálával megjelenik előttünk.

Ma a világon számtalan olyan este ismert, melyet bizonyítják azt, hogy létezik reinkarnáció.

A lélek tehát testről testre tud bándorolni. Egy új testbe kerülve azonban a lélek memóriája véglegesen kitörlődik.

Egy a tisztulás azonban nem mindig megy tökéletesen végbe.

Ebből születnek az olyan esetek, amikor valaki emlékszik az előző életére, és később ezt bizonyítani is tudja. Számtalan ilyen ügy sokkolta a közvéleményt az elmúlt évtizedekben.

ITT FELSOROLNI TITANIC FIÚ, A BARRAI GYERMEK…STB.

A nagy kérdés mindig az, hogy a reinkarnáció hányszor történik meg, és miért van így?

Honnan jön ennyire emberi lélek? – tehetnénk fel a kérdést jogosan. Vannak új, azaz fiatal emberi lelkek, és idősebbek is, amik már sok cikluson át részt vettek a körforgásban.

Ezt az ember általában érzi is. Az öreg, azaz idős lelkek sokkal bölcsebbek már kisgyermeki mivoltukban is. Ők azok, akikből feltalálók, nagy gondolkodók, meghatározó személyek lesznek.

Egyúttal a matuzsálem korú lelkek már fáradtak, megcsömörlöttek. Valahol ezek a személyek legbelül érzik, hogy rengeteget kivett már belőlük az élet.

Sokak szerint a testen megjelenő egyes tünetek sem mások, mint az előző életeinkben szerzett “sebek”, vagy akár lelki sebek kivetülései.

Az anyajegyekről néhányan úgy tartják, hogy az előző életünkben szerzett sérülések, míg a születési hegek is végzetes balesetekből származhatnak, amikor a lélek akkora traumát kap, hogy azt kivetíti a következő életben megkapott testre is.

A reinkarnáció bizonyítékai egyre inkább alátámasztják a lélekvándorlás tényét.

Ha pedig ez tényleg így van, érdemes mindenkinek elgondolkodnia azon, hogy vajon hatással lehet-e egyik élet a másikra?

Azaz, ha jót cselekszünk, a következő életünk egyfajta jutalom lesz. Vagy ha kapzsik voltunk, egy másik életben szegénység lesz a sorunk…

Ha léteznek ezek a fajta spirituális és kozmikus ráhatások, ok-okozati összefüggések, akkor a világunk jóval bonyolultabb, mint jelenleg bárki gondolja.

Amennyiben érdekesnek találtad az itt közzétett információkat, kérjük terjeszd a cikket, juttasd el másokhoz is. Köszönjük!

És minden tettünknek óriási súlya van…

 

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel