Reális veszély lehet az Orbán Viktor elleni merénylet: Célponttá vált a magyar miniszterelnök


Földi László szerint célponttá vált a magyar miniszterelnök, ezért kizárólag neki fenntartott magángép illetné meg őt.

A Magyar Időkben megjelent cikkében arról ír: vannak olyan politikusok, akiknek esetében a támadók abban bízhatnak, hogy eltávolításuk esélyt ad az általuk kívánt politikai fordulatnak. Szerinte ilyen volt a II. világháborúban Winston Churchill brit miniszterelnök, akit a hitleri német vezetés próbált kiiktatni, és ilyen célpont napjainkban Orbán Viktor is.

Meg is magyarázza, miért vált célponttá a magyar miniszterelnök: mert nem ért egyet azzal a vízióval, hogy ne lehessen egy kis országnak saját akarata a „nagyokkal” szemben, és Európát a régi, sokunk által megszokott formájában szeretné látni a következő évtizedekben is.

Képtalálat a következőre: „terrorelhárítási központ”

Földi szerint a célpont elmozdításának eszközei lehetnek „a folyamatos lejáratási kampányok, az esetleg emberi tévedéseinek felnagyítása”, és „különös gondot fordítanak családtagjai és közeli kapcsolatai megfigyelésére is”. De „eredményt el nem érő hecckampányt követően, a célponttá válás logikájába sajnálatosan akár a fizikai megsemmisítés is beleértendő”.

Ha valaki célpont, akkor az őt védő biztonsági szolgálatra is több feladat és felelősség hárul – írja Földi. Kijelenti: a célpont nem utazhat tömegközlekedéssel, az általa használt bármilyen jármű csak és kizárólag az ő szállítására kell, hogy rendelkezésre álljon. Az elmúlt hetek híreivel kapcsolatban az a véleménye, hogy a vállalkozók magángépének igénybevétele túlzott kockázatot rejt, mert nem garantálják a védendő személy biztonságát.

Az egyedüli elfogadható megoldás ezzel a gyakorlattal szemben, ha a célponttá vált magyar miniszterelnök kizárólagosan a neki fenntartott repülőgéppel utazik – közli Földi, aki szerint „kommunikációs zsákutca” ezt „az adófizetők pénze ürügyén” bírálni. Aki ezt teszi, gondolja végig, szeretne-e valaha is valódi célponttá válni – szögezi le

 


Like it? Share with your friends!

12 Comments

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Aki a tüzzel játszik, az előbb-utóbb begyullad!!!
  Földi is egy MOSAD-os szar…
  Az, aki a farizeusokkal a cionista csőcselékkel bratyizik, az pusztuljon el!!!

  1. Mi van Daróczy?! Itt is rontod már a levegőt?! Te nem vagy véletlenül rokona annak a bizonyos Daróczy Dávidnak, aki a Liptai Claudiát kefélgette és cionista-cigány volt? Az ilyen fajták szoktak így ajvékolni.. De ha nem tetszik a rendszer, akkor miért nem takarodsz már ki innen végre?! Az nem zavar, hogy a Vona Gabrielládnak is testőrei voltak?! Te világ “tudósa”…

    1. Eddig nem láttam errefelé az ajvékoló liberális pofátokat, s béke is volt ezen az oldalon, míg nem trollkodtátok magatokat ide is! Ha ennyire nem tetszik nektek itt, mi a jó francért nem húztok el innen a bús fenébe?! Vagy ennyire fáj nektek, hogy nem a kis buzi, iszlamista, zsidóbérenc, húgyagyú Vona Gabriellátok ül a kormány élén?! Szerinted ő volna a legideálisabb a kormányfői tisztségre?! Vagy Csótànygyurcsány, esetleg, Újhelyi, Demeter Márta? Vagy esetleg Jobbik-DK-LMP koalíció? Fáj, hogy elárult téged is a cukibuzi Gabikád?!

 2. No, figyeljen ide mindenki, aki a gyűlölettől fröcsögve irkál ide! Az nem jutott senkinek eszébe, hogy Gyurcsótányt, Bajnait, Medgyesit, Hornt, Borosst, Antallt ugyanúgy védték?! Hogy azért van most szükség kiemelt védelemre, mert azok, akik itt habzó szájjal mennek neki “azOrbánnak” – akinek ugyanúgy megvannak a hibái (igaz, ha most Fletó, vagy cuki Gabriella lenne kormányon, akkor már az iszlamistàk itt rohangálnának a feka majmokkal egyetemben) – de egyre inkább, egyre többen az ő migrànspolitikáját követik a “nagy” Nyugaton. Ez nem elgondolkodtató?! Mi különbözteti meg az itt gyülölettől fröcsögő, “nagy” Jobbikos, vagy libsi trollokat egymástól?! Semmi! Egyikük sem tud gondolkodni, mert a szemüket elvakítja a gyűlölet! Még mielőtt most is “megkapnám a magamét”, nem vagyok Fidesz-bérenc! De mondjon már valaki, a jelenlegi pártok közül egyet is akik alkalmasabbak lennének a kormányzásra?!

  1. “De mondjon már valaki, a jelenlegi pártok közül egyet is akik alkalmasabbak lennének a kormányzásra?!”

   Nem kell, hogy alkalmasabbak legyenek. Tegyük lejjebb a mércét! – elég ha alkalmas.

   “A mai világ a sátán világa, ahol a becsületért bitó, az árulásért hatalom jár. Csak egy igazi forradalom, a világ új forradalmi embersége söpörheti el ezt az átkozott, meghasonlott világot.”

   (Schweidel József)

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük