Rákkeltő, mégis napi szinten ezt esszük és mérgezzük vele gyerekeink!

Már a Rákkutató Intézet állásfoglalása szerint is kapcsolat van a rendszeres fogyasztása és a daganatos betegségek kialakulása között.

Azt már eleve tudni lehet erről a termékről, hogy minden háztartásban jelen van szinte, és sok család rendszeresen fogyasztja.

Sőt, idehaza kifejezetten kedvelt.

A gond az, hogy rengeteget esznek belőle nem csak a felnőttek, de a gyerekek is, noha óriási veszélyt hordoznak magukban, amit a Rákkutató Intézet is kimondott nemrégiben.

Ehhez persze nagy mennyiségben kellene őket enni ahhoz, hogy baj legyen, csak azt felejtik el sokan, hogy ezeknek egyes összetevői nem bomlanak le mindig és teljesen a szervezetben.

Ezért felhalmozódhatnak, és később akár gyulladásokat, krónikus hatásokat idézhetnek elő, szélsőséges esetben daganatokat is.

Sajnos gyermekeinknek is szinte napi szinten adjuk, ami óriási hiba és ezzel nagy veszélybe sodorjuk őket.

A virsli nagy feldolgozó gyárakban húsipari melléktermékekből, és rendkívül rossz körülmények között készül.

Egyre több olyan kutatás látott napvilágot az elmúlt években, melyek mind rávilágítottak a feldolgozott élelmiszerek veszélyeire.

300w, 450w, 370w, 20w, 225w” alt=”” width=”740″ height=”400″ data-src=”https://vilagfigyelo.com/wp-content/uploads/2019/07/virsli-keszitese-2-1.jpg” data-sizes=”auto” data-srcset=”https://vilagfigyelo.com/wp-content/uploads/2019/07/virsli-keszitese-2-1.jpg 740w, 300w, 450w, 370w, 20w, 225w” />Ezek tele vannak tartósítókkal, állagjavítókkal, de még hozzáadott enzimeket is tartalmazhatnak, fajtája válogatja. Sokszor kevesebb csirkét tartalmaz, mint egyéb anyagot…

Az orvosok többsége egyszerűen azt üzeni a szülőknek, hogy semmiféleképpen se adjanak a gyerekeiknek hot dogot egy étkezésre sem!

A legújabb kutatások szerint azok között a gyermekek között, akiknek a havi hot dog mennyisége meghaladja a az egy tucatot, kilencszer több volt a leukémiás.