Rákbiznisz: túl nagy veszteség lenne a gyógyszergyáraknak a valódi rákgyógymód – minden a pénzen múlik!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A teljes igazság a rákról, amit nem mindenki szeretne hallani. Az igazság ugyanis egyszerre dühítő és kétségbeejtő. Évtizedek óta létezhetne a rák ellen gyógymód. Azonban az egészségügy sokkal bonyolultabb rendszer, sokkal több érdek ütközik egymással, mint 50 évvel ezelőtt.

Az egésznek az oka a Rockefeller bankárcsalád, melynek tagjai szép lassan kebelezték be az egész rendszert azzal, hogy hihetetlen pénzeket fektettek bele az orvosok oktatásába. A mérhetetlen anyagi támogatás ténye magával hozta azt, hogy egyre nagyobb beleszólásuk volt abba, hogy mit és hogyan tanítsanak.

Idővel a vitaminokról való tudás és a betegség megelőzés háttérbe szorult felsőbb nyomásra. Helyette a betegségekről és a gyógyszerekről, azok hatásairól kezdték el oktatni a fiatal orvos növendékeket. Elvégre azok diktáltak, akik felülről öntötték a pénzt ebbe a rendszerbe…

Ez egy szándékos stratégia volt: A Rockefellerek és érdekeltségeik ekkorra már rengeteg gyógyszergyárat birtokoltak különféle céghálózatokon keresztül.

Ez az oka annak, hogy ma az orvosok sokkal többet tudnak a betegségekről, de nem mondják, hogyan előzzük meg azok kialakulását, pedig ez lenne a legfontosabb.

Az egyik legfőbb stratégiájukká vált, hiszen így rengeteg megbetegedő embert lehetett jó pénzért becsatornázni az egészségügyi rendszerbe. A rákbetegség előfordulásának drámai megugrása pedig nekik kedvezett… és bár voltak rá gyógymódok, működő megoldások és kezelések, ezek feltalálóit jobb belátásra bírták, vagy végső esetben elhallgattatták, ugyanis nagyon nagy pénzek fogtak kockán.

A gyógyszerekbe és a kemoterápiás kezelésekbe bődületes pénzeket öntöttek bele a befektetők: megtérülést akartak. Ezért egyszerűen nem engedhették meg, hogy filléres rákgyógymódok kerüljenek be a köztudatba. Pedig rengeteg orvos felfedező állt elő olyan megoldással, mely már évtizedekkel ezelőtt lehozhatta volna a rákmentes világot.

Harold Hoxsey rákformulája, mely indiánok által ismert gyógynövényekből állt, vagy Royal Rife frekvenciagépe, mely célzottan pusztította el a ráksejteket, és csakis a ráksejteket, ellentétben a kemoterápiával.

De említhetnénk még Renée Caisse-t is, akinek különleges teafőzete szintén daganatellenes hatásokat mutatott, és ezt még a brit kormány is elismerte, mielőtt a gyógyszerlobbi nyomására álláspontjukat visszavonták.

Ma is több orvos van, aki fel mert állni, és ki mert tálalni arról, amit a rendszeren belül látott. Gyakran egyes orvosi körök már attól sem riadnak vissza, hogy ez egészséges emberekkel hitesség el, hogy betegek.

Egyre nő azoknak a száma, akiket hamisan diagnosztizálnak rákkal csak azért, hogy kemoterápiának vethessék alá őket.

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel