Rákbiznisz: az egészségipar fejős tehene? Így csinál pénzt egy intézményesített halálgyárból a gyógyszeripar

Egyesek még attól sem riadnak vissza, hogy hamis rákdiagnózissal “csalják bele” a betegeket a kemoterápia-rémálomba? Megrázó történetek, kitálalt bennfentesektől, amik alaposan fel fogják kavarni a világodat…

Gyakran mondják manapság az egészségügyre, hogy nem más, mint egy intézményesített halál.

Különösképpen igaz ez az onkológia iparára, ami tulajdonképpen egy ezer milliárd dolláros fejőstehén.

A rákos betegek elképesztő összegeket fizetnek ki a rendszernek csak azért, hogy az utolsó szalmaszálba is bele tudjanak kapaszkodni, mert életben akarnak maradni.

A gond ezzel csak az, hogy ezt a gyógyszeripari vállalatok gátlástalanul kihasználják.

A kemoterápiás szerek – melyek egyébként is erős sejtmérgek, igazi szőnyegbombázást jelentenek a szervezet számára – aranyárban vannak kimérve az életükért küzdő betegeknek.

Egy rákos beteg az “élete”, vagyis inkább “halálmenete” során több tízezer dollárnyi pénzt termel az egészségügyi rendszer számára, ez forintban a milliós nagyságrendet is elérheti.

Egyes orvosok attól sem riadtak vissza az elmúlt 30 évben, hogy hamis rákdiagnózist állítsanak ki bizonyos betegeknél.

Ennek két célja van – állítja egy bennfentes, egykor onkológusként dolgozó szakember, Dr. Smith.

Az egyik cél az, hogy javítsák a rák statisztikát. Azaz a halálozási és gyógyulási rátát.

Egyes hamisan rákkal diagnosztizált betegek elkönyvelnek gyógyult rákbetegnek, miközben soha nem is volt rákja, esetleg csak jóindulatú daganata volt. Ezt mint eredményt lobogtatva fel tudják használni arra, hogy még több pénzt tarháljanak a társadalomról a rák továbbit kutatására.

A másik cél az, hogy újabb betegeket “gyártsanak”, akik mit sem tudnak arról, hogy úgy kapnak kemoterápiás kezelést, melybe aztán sok esetben belehalnak hogy nem is voltak rákos betegek…

Vagyis ha valaki nem beteg, majd mi beteggé tesszük – gondolják.

Hangsúlyozzuk, hogy szerencsére – legalábbis nagyon reméljük hogy így van – nem általános rendszerszintű jelenségről van szó, de világszerte több tucat kirívó eset látott már napvilágot.

Többek között Amerikában is voltak nagy felháborodást keltő peres ügyek, amik a médiát is feltüzelték.

Például egy elismert michigani orvos, Dr. Tarid Fata ezt már tavaly bevallotta egy bírósági eljárás során, és azt is hozzátette, hogy a rák kezeléséhez használandó gyógyszereket is haszonszerzés céljából írta fel.

A vád szerint Dr. Fata, közel a mintegy 1200 páciensnek felírt gyógyszerek után 62 millió dollárt kapott a Medicare biztosítótól.

Ágyúval lőnek verébre e kemoterápiával, és sok esetben ez öli meg a betegeket, nem is maga az alapbetegség. Ma már egyre több tanulmány azt támasztja alá, hogy a kemoterápia sok esetben a rák kiújulását, sokkal erősebbé válását segíti elő.

Ezért van az, hogy sokan egy sikeres “gyógyulást” követően rövid idővel újra rákosak lesznek, egy még agresszívebb formájával…

Hamis egészségtudat terjesztése zajlika  rákkal kapcsolatban.

Az orvostársadalom egy része ugyanis a vádak szerint nem érdekelt a betegség gyógyításában, az ellenszer kifejlesztésében – vagy már rég kifejlesztették ugye… – sokkal inkább egy szinten tartó terápia a cél, amivel az embereken halálukig lehetne ingáztatnia  kórház, az egészségbiztosító és az otthonuk között…

Mert a pénz beszél… A betegségek TÉNYLEGES gyógyítása már másodlagos.

Originally posted 2019-06-03 14:11:52. Republished by Blog Post Promoter