Putyin nevén nevezte, hogy az amerikai elnökök csupán bábok és nyíltan beszélt a ‘Deep State’ háttérhatalomról

maxresdefault 1
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Putyin is ki merte mondani, hogy az amerikai elnökök csupán bábok – sőt nevén nevezte a Deep State mélyállamot, mely a valódi háttérhatalom egyik fontos ága.

 

Minden igazságkutató, de akár csak igazság iránt komolyan érdeklődő olvasó számára is nagyon fontos információkat és összefüggéseket mondott el Vlagyimir Putyin, amiket a főáramú média így soha nem fog leközölni sajnos.

A Le Figaro francia újságnak adott interjúban Vlagyimir Putyin orosz elnök felhívta a figyelmet az Egyesült Államok külpolitikáját ellenőrző ‘Deep State gépezetre’ rámutatva, hogy az amerikai elnökök csak az uralkodó oligarchiát kiszolgáló bábok.

A közvélemény egy bizonyos személyt megválaszthat az érdemei és eszméi alapján – de ez a személy ritkán képes formálni a politikát”

Majd megjegyezte, hogy az Egyesült Államokban a háttérhatalom biztonsági szervezete, amely jellemzően a Mély Állam néven ismert nagyon erős és mint ilyen, nem teszi lehetővé a politikai irányítás bármilyen értelmes változását.

“Az elnökök jönnek és mennek, de a politika ugyanaz marad” – mondta.

C_jR0slVwAELq8G_0.jpg

Valójában az egyéneket, akiknek valódi ötleteik lehetnek az Egyesült Államok politikájának reformjáról, csak azért választják meg a Fehér Házba, hogy kielégítsék a szabad és tisztességes demokratikus folyamat illúzióját, ami valójában a valóság elkendőzése.

Putyin megjegyezte, hogy a “sötét öltönyös emberek” azok, akik névtelenek maradnak az amerikai szavazóközönség számára, továbbra is az Egyesült Államok uralkodó elitjének jól bevált érdekeit tartják szem előtt minden újonnan megválasztott adminisztrációval.

Vegyük csak Obamát, aki egy előremutató liberális elnökként indult. Nem azt ígérte megválasztása előtt, hogy bezártatja Guantanamo-t? De nem tette meg.

Megkérdezhetem miért? Nem akarta megtenni?
De, meg akarta tenni. Viszont nem tehette, mert ott ez nem így működik.
Őszintén be akarta záratni, de nem járt sikerrel, mert nem engedték neki, de ez elég bonyolult.
Még ha nem is ez a fő kérdés, mégis nagyon fontos, hiszen nehéz elképzelni, hogy emberek vannak ott láncra verve akár évtizedekig is minden bírósági tárgyalás vagy nyomozás lefolytatása nélkül!

El tudják képzelni ugyanezt Franciországban vagy Oroszországban? Mi lenne akkor? Egy katasztrófa lenne!

De az USA-ban lehetséges és napjainkig is folytatódik. Ezt a példát csak azért mondtam el önöknek, hogy lássák ez nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik.”

imrs.webp

Tudja, kommunikáltam egy amerikai elnökkel, és egy másodikkal, majd egy harmadik elnökkel, akik jöttek és mentek, de a politika ugyanaz maradt:”- illusztrálta Putyin a helyezet,

“Tudja, miért van ez?” – kérdezte Putyin, mielőtt kifejtette volna az amerikai kormányzati rendszer tényleges működését.

Tehát megválasztanak egy személyt – aki jön az ötletekkel, aztán aktatáskás emberek látogatják meg, jól öltözöttek, sötét ruhákban – olyan, mint az enyém. Kivéve, hogy a piros nyakkendő helyett feketét vagy sötétkéket viselnek.”

Putyin világosan érti, hogyan működik a ‘Mély Állam’ színjátéka, és az, hogy nyilvánosan beszél ezekről a műveletekről, valamint az a tény, hogy ismeri azokat az embereket, akik a kormányt valójában irányítják, közvetlen támadást jelent azok titkos műveletei számára.

Az orosz vezető elmondta, hogy amikor ezek a “fekete ruhás emberek” megjelennek, valójában utasítják az elnököt, hogy mit tegyen, ezért lehet gyakran látni a hirtelen eltérő politikát ahhoz képest, mint amellyel jelöltként megválasztották.

“Ez történik egyik adminisztrációról a másikra.”

Hogy megértsük ennek a befolyásnak a számtalan bizonyítékát, nem kell messzebbre mennünk Donald Trump-nál. Trump Szaúd-Arábiát tette felelőssé az egyre szaporodó terrorért és 9/11-ben játszott szerepéért. Azonban, amikor irányítói elmondták neki, hogy mit kell tennie, 180 fokos fordulatot tett és milliárdokat adott nekik, meghajolva előttük.

maxresdefault 1

De ez csak a kezdet volt. Trump nemrég terrorista államként hivatkozott Katarra és megjegyezte, hogy a terrorizmus finanszírozói az egész világon. Pár nappal később engedélyezte, hogy egy 12 milliárd dolláros fegyverkereskedelmi megállapodást kössenek a katari terrorista állammal.

Az egész interjú elég figyelemre méltó.
Valóban elkeserítő, hogy Oroszországhoz kell fordulnunk azért, hogy pontosabb képet kapjunk arról, mi folyik az Egyesült Államokban, mivel az amerikai vállalati média egy propaganda szervezetként működik a Mély Állam programjában, információs kapuőrként funkcionálva.

SBG Buddha

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel