Putyin félelemet nem ismerő robothadserege már készen áll a bevetésre, ha a helyzet fokozódna Ukrajnával

Putyin félelemet nem ismerő robothadserege már készen áll a bevetésre, ha a helyzet fokozódna Ukrajnával
A_CIKK_SZÖVEGÉNEK_FELOLVASÁSA
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Vladimir Putyin kész felsorakoztatni a 85000 katonával kiegészített robothadseregét az ukrán határra, amennyiben a háborús konfliktus fokozódna.

Putyin félelemet nem ismerő robothadserege már készen áll a bevetésre, ha a helyzet fokozódna Ukrajnával

Az új, pilóta nélküli tüzelőerőt Szergej Šoigu védelmi miniszter ellenőrizte a Moszkva melletti Nakhabinoban.

Az orosz fegyveres erők felállítják az első robotokkal rendelkező egységet, mely öt Uran-9 robotrendszert és 20 harcikocsit működtet– jelentette be a védelmi minisztérium.

A speciális egységeket működtető egységek csapatai alapos kiképzéseken esnek át, mert ugyan maguk a gépek pilóták és személyzet nélkül működnek, komoly fegyverekről van szó: a tankok 30 mm-es automata fegyverrel, páncéltörő rakétával és lángszórókkal vannak felszerelve.

Putyin nagyon büszke a technológiára és hisz annak hatékonyságában, különösen a személyzet nélküli működtetéshez fűz nagy reményeket.

Kijev becslése szerint a határától 6 és 25 mérföld között, valamint a Krímben 85 000 orosz katona van– így világossá vált, hogy Oroszország hajlandó katonai lépéseket tenni, ha az ellentét jobban kiéleződik.

Az orosz hadseregnek rendelkezésére áll az Uran-6 nevű aknamentesítő robot, valamint a támadásra kifejlesztett Uran-9. A víz alatti és kémrobotok még fejlesztés alatt állnak.

Šoigu megparancsolta a mérnököknek, hogy készítsék fel a robothadsereg technikai képességeit az erős elektromágneses sugárzás, valamint a radioaktív szennyezés hatásainak leküzdésére is.

“Folytatjuk a robotok típusainak bővítését, amelyekre természetesen ma már a katonaságban is igény van”– mondta.

És ha már orosz robot , ismerkedjünk meg Fedorral, a humanoid robottal, aki fúr-farag szerel, autót is vezet, vagy épp egy egész pisztolynyi tárat enged a célpontba:

The Sun, Noizz

Forrás …

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel