Putyin: ez a technológia a világ urává tehet bárkit – ijesztő jövőt jósolt az emberiségnek

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Putyin egy ideje aggódva nézi, hogy mi folyik a világban, és hogy a technológia fejlődése és a mesterséges intelligencia fejlesztése milyen irányba halad.

Nem ő az egyetlen, aki ellenzi azt, hogy ennyire szabad mederbe terelődjenek a jövő kutatásai. Korábban már maga Elon musk is arról beszélt, hogy súlyos ára lesz annak, ha ezek a kutatások nem lesznek valahogyan szabályozva, de Bill Gates is aggódik.

Putyin véleménye komolyan megijesztett sokakat ez ügyben:

Nagyon nem lenne kívánatos, hogy ez a monopólium konkrétan valakinek a kezében összpontosuljon. A mesterséges intelligencia nemcsak Oroszország jövője, hanem az egész emberiség jövője. Kolosszális lehetőségek és nehezen előre jelezhető fenyegetések rejlenek benne. Aki vezetésre tesz szert ezen a területen, az a világ ura lesz.

Putyin szerint ha Oroszország élre tör ezen a területen, akkor:

Meg is fogja osztani az egész világgal ezt a technológiát, ahogy ma is megosztjuk az atomtechnológiát. De hogy ne álljunk a sor végén, ezen már ma dolgoznunk kell.

Az orosz elnök úgy gondolja, a jövő háborúit drónok fogják megvívni és ha az egyik fél drónjai legyőzik a másikéit, nem marad más választás, mint a megadás. Félelmetes, hová fog hamarosan fejlődni tehát a világ.

Arról nem beszélve, hogy ez a korszak már nem a távoli jövő, hanem a nyakunkon lévő elkövetkező 5-10 évet is jelentheti.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel