Putyin elrendelte, hogy teljesen GMO-mentes, ‘zöld’ és egészséges élelmekből álló orosz márkát kell létrehozni!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Putyin elrendelte, hogy teljesen GMO-mentes, ‘zöld’ és egészséges orosz márkát kell létrehozni!

Oroszország hatalmas természeti erőforrásai garanciaként szolgálatnak a magas színvonalú élelemtermelésben. Az ország biztosította függetlenségét a globális búza-piacon.” – mondta Putyin.

Mi nem csak az egyik legnagyobb búzaexportálók vagyunk, tavalyi évben a kivitel elérte 44 millió tonnát. De elértünk egy másik nagy célkitűzést is.” – jelentette be szerdán az orosz elnök a nemzetgyűlés előtti évértékelőjében.

Elmagyarázta, hogy “az orosz tudósoknak köszönhetően biztosítottuk teljes függetlenségünket a búzatermelés területén. A szakértők fogják megerősíteni, mennyire kritikus fontosságú ez.”

5c6d3751dda4c8842c8b457b.jpg

Oroszország előnye széles természeti erőforrásaiban rejlik és ezen erőforrások speciálisan arra használhatóak, hogy növeljük az organikus, GMO-mentes termékek előállítását.

Arra kérem a kormányt, hogy hozzon létre egy védett, hazai, ‘zöld’ környezetbarát termékekből álló márkát ‘. Biztosítani tudjuk, hogy kizárólag az EMBERI EGÉSZSÉGRE BIZTONSÁGOS technológiákat használjunk a termelésben.” – jelentette be Putyin.

Hozzátette, hogy a termelés “garanciaként szolgálhat a magas minőségre mind hazai, mind nemzetközi viszonylatban.”

Biztosíthatom, hogy ezek a termékek nagyon népszerűek lesznek ezen a területen, hiszen ennél magasabb minőség ott nem létezik.” – zárta Vlagyimir Putyin fontos bejelentését.

Forrás: RT News – Fordította és szerkesztette: SBG Buddha

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel