Piramisok Boszniában M2 dokumentumfilm az igazságról, amit elhallgattak a világ elől

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Egyiptomban 100 piramis található, amik jellegükben, formájukban különbözőek, de a legtöbbjük a negyedik dinasztia korában épült. Ezalatt az alig 70 év alatt 10 piramis is viszonylag gyorsan felépült.

Azonban ma ebben az egészben sokan kételkednek, hiszen az egyik tényező az idő, a másik pedig a fejlettségi szint. Nem épülhettek volna ugyanis meg a tudomány mai állása szerint ennyire rendkívüli sebességgel ezek a piramisok. Éppen ezért a piramisok hivatalos kora sem stimmel. Hiszen csak a legnagyobb piramis, a gízai nagy piramis építéséhez 30-35 év is kellett!

Könnyen lehet, hogy az ősi piramisszerű építmények már jóval Egyiptom előtt feltűntek a világban, és ez feltehetően így is volt.

Ma több olyan piramist is ismerünk, melyek régebbiek a gízai nagy piramisnál is, mint például a Boszniában található úgynevezett Nap piramis.

Eleinte egy hatalmas hegynek hitték, de némi ásatás után hamar kiderült, hogy egy földalatti piramis található a területen és gigantikus méretű.

Ha ez igaz, ezeket az építményeket emberek alkották, de úgy, ahogy eddig soha nem sejtettük.

Ezek ősrégen élt emberek voltak, ugyanis a Nap piramis több tízezer évvel régebbi, mint az egyiptomi piramisok bármelyike.

A Nap piramis és más piramisok is sok ezer évet kibírtak, tehát nagyon magas technológiával épültek.

A helyszínen végzett kormeghatározás szerint legalább 8 ezert évvel előzi meg a Föld és a világ bármely piramisát a Nap piramis.

Ráadásul mint később ismeretessé vált, a belsejében található titkos alagútrendszerben találtak egy követ, melyen leginkább a magyar rovásírásra hasonlító írás található.

Ezt pedig minő véletlen, lehetett is értelmezni magyar nyelven…

Éppen ezért vetődött fel, hogy a piramisépítő civilizációnak köze lehetett valahogyan akár az ősi magyarokhoz is.

Érdemes megnézni a fenti dokumentumfilmet!

Minden eddiginél átfogóbban tárja fel a piramisok végső titkát, és azt, hogy a Nap piramis mi is lehet pontosan, és kik alkothatták meg egykor.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel