Pénzbírságot kaptak a szülők, mert nem engedték érzékenyíteni a gyereküket

holland-gyerek-iskola-mecset-iszlam-musz

A haladó Nyugaton népszerűvé vált az érzékenyítő túrák szervezése gyerekek számára, azaz az iskolai mecset látogatások. Így van ez Németországban is, ahol nemrég röppent fel a hír, miszerint egy német kislánynak azt tanácsolták, hogy hordjon fejkendőt, ha nem szeretné, hogy negatív megkülönböztetés érje. Most egy keresztény neveltetésű gyermeket nem engedtek volna el mecsetlátogatásra szülei, pénzbírságot kaptak érte.

Az eset az észak- németországi Schleswig- Holstein tartományban, egy rendsburgi mecsetlátogatás kapcsán pattant ki, még évekkel ezelőtt, jogerős ítélet a helyi szabályozás útvesztői miatt azonban csak nemrég született az ügyben.

A fejlett nyugaton szokássá vált, hogy iskolásokat tanítási időben mecsetekbe hordanak, hogy ott érzékenyítsék (felkészítsék a népességcserére) őket. Ezt szerették volna megakadályozni a szóban forgó diák szülei. Ugyanakkor a bíróság elutasította minden kérelmüket és 50 eurós bírságot is kiszabott, mivel a gyermek tanórákat hagyott ki azzal, hogy nem vett részt a látogatáson.

A bíróságok tehát már fel vannak készítve Németország iszlamizációjára és a törvénykezés is a migránsok kiszolgálása felé tolódás jeleit mutatja. Kérdés, hogy mikor lesznek végképp másodrendű állampolgárok a németek Németországban.

Forrás: 888.hu

Forrás