Pedofilok Drag Queen transzvesztitáknak öltözve támadják már a legkisebb gyermeket is! Pszichiátria helyett már az amerikai iskolákban vannak!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A társadalom alapjainak megsemmisítését vették célba és pusztítják évek óta! Már nemcsak a nemzet és a család értékeinek eltörlése a cél, de a gyerekek egészséges fejlődése is áldozatul eshet ennek az ördögi ultraliberális politikának!

A pedofilok és pszichiátriai identitászavaros betegek most Drag Queen-nek öltözve támadják a legsebezhetőbb és befolyásolható korosztályt: a legkisebb gyermeket is. Pszichiátria helyett már az amerikai iskolákban vannak!

tatiana-sisterjeff.webp

De vajon milyen felnőtt lesz abból, akit gyerekkorában beteg emberek rontanak meg és próbálnak rávenni arra, hogy az abnormálisat tekintse követendő példának és természetesnek? Ők lesznek a jövő generációi….

“Drag Queen Story Hour” – az egész Egyesült Államokon keresztülszáguldott a műsor, amelyen azt akarják letolni az emberek torkán, hogy “TOLERANCIÁT” terjesztenek, miközben éppen ellenkezőleg:
pedofil ragadozók járják körbe a gyermek áldozataikat!

És végül, de nem utolsó sorban egy magyar videó, mely összefoglalja ezt az egész “tünetegyüttest”:

https://www.youtube.com/watch?v=93c_ElvHliE

https://www.youtube.com/watch?v=P3y3ZIBN7fc

Forrás: Infowars.com – SBG Buddha

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel