Pánszexuális lesz a Star Wars: “annyi minden van, amivel lehet szexelni az űrben”

Alapjogokért Központ (Alapjogokért Központ): Pánszexuális Star Wars – az Alapjogokért Központ szemléje
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

A Star Wars univerzumot is átírják az érzékenyítők, a nagy munkába pedig a Marvel is besegít, hogy még elfogadóbbá váljon az univerzum.

A legújabb Csillagok Háborúja képregényben ugyanis pánszexuális lesz Lando Calrissian. Habár az eredeti trilógiában nem volt semmilyen utalás a szexuális beállítottságára, innentől kezdve a rajongóknak nem kell a továbbiakban bizonytalanságban élniük a karakter nemi szerepfelfogását illetően. Donald Glover, a Lando-t megjelenítő színész el is magyarázza:

 „annyi minden van, amivel lehet szexelni az űrben, (…) nemcsak fiúkkal és lányokkal, hanem szó szerint bármivel és bárkivel lehet.” 

Ezért a színész nem is tartja furcsának a karakter pánszexualitását. Csak remélni merjük, hogy a csencselő Lando és Jabba között legalább a rendezői változatban történik valamilyen interszexuális aktus, enélkül ugyanis innentől kezdve már csak egy unalmas lövöldözős képregény lesz az új könyv.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaEgészségVideókTeljes adások

Oszd meg a cikket ismerőseiddel