Ősi rovásjelek az egész világon: feltárt ősmagyar múlt amit elhallgattak! A világot behálózó birodalmunk lehetett egykor?

Az ősmagyarok, vagy az ősmagyarság elődei létrehozhattak egy olyan szuperbirodalmat, mely az egész Földet behálózta.

Ez nem valami történelmi sci-fi, ez a valós lehetőség.

Rengeteg apró, egymással összefüggő bizonyíték áll rendelkezésre!

A magyarság múltja sokkal gazdagabb, mit azt valaha tanították. Sokkal régebbi nép vagyunk, mint azt bárki gondolta volna.

A nyugati történelemtudósok azonban a föld mélyére ásták ezt a titokzatos ősi múltat, mert “kínos” kérdések merültek volna fel, ha kiderül: a magyarság a csiszolt kőeszközökkel lehet egy idős, és egykor az egész világra kiterjedő Világbirodalommal rendelkezett…

Nézzünk csak néhány konkrét példát, amik mindenkit meg fognak győzni!

Svédországból és Norvégiából származó kőleletek léteznek a világban, melyek különleges, székely – magyar rovás jelekkel rendelkeznek, mint amilyen az egyik a lenti képen:

Norvég – Viking kőgolyó – rovás jelekkel, ez szinte letagadhatatlan. Hogy hogyan került oda, és pontosan mi az írás értelme, azt máig nem képesek megfejteni, és szentül állítják, hogy kevés köze van a magyarhoz.

A valóság azonban egészen más… csak elhallgatták.

A másik egy svéd kőlelet rovás jelekkel. Ez szintén hasonlít a fenti kőgolyóhoz. Ráadásul egy lovas harcost ábrázol. Több olyan kőlelet is található egyébként a svéd területeken, melyek lovagokat, harcosokat ábrázolnak, de van olyan, amelyiken a legendás életfa is megtalálható.

Észak-Amerikában, egyes feljegyzések szerint pedig még Alaszkában is találtak olyan kőtáblákat, melyek szintén a magyar ősi rovásíráshoz köthetők.

Skóciából szintén került elő olyan lelet, mely a magyarokhoz köthető népcsoport partraszállását írja le.

Tutanhamon fáraó sírjának talapzatáén is magyar rovásjelek láthatók egyes elméletek szerint, bár ezt nem erősítették meg azóta sem hivatalosan.

A boszniai piramis (Nap piramis) belsejében egy 10 ezer évesnél is régebbi rovásírás kezdemény látható, melyhez több ízben sikerült magyar fordítást alkalmazni.

A glozeli köveken ábrázolt minták és a csodaszarvasra utaló motívumok pedig egyenesen azt feltételezik, hogy a magyar lehetett az egyik legősibb nyelv a Földön.

Forrás

Forrás

Originally posted 2019-03-26 10:57:43. Republished by Blog Post Promoter