Ősi reptilián istenségnek emelt bizarr szobor emlékeztet minket a letagadott eredetünkre

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Csillagok közül érkezett utazók a múltból? A történelem nagy kultúráiban MINDENHOL nyomot hagytak, ez a szobor az egyik legerősebb bizonyíték rá!

Chiclayio városban Peruban áll egy oylan gigantikus méretű szobor, ami felborzolta a kedélyeket az utóbbi időkben, sőt, mióta létezik, mindenki próbálja megfejteni, hogy pontosan mi állhat mögötte.

A szobor ugyanis egy ősi istenséget ábrázol.

Ez az ősi istenség azonban kísérteties módon nem egy emberre hasonlít: sokkal inkább néz ki egy gyíkembernek.

A “Barátság fővárosának” is nevezett helyen felállított bizarr szobor ma is gondolkodóba ejti a világot.

A szobrot eredetileg Morrop istenség tiszteletére emelték a múltban.

Ahhoz, hogy megértsük, mi ez az egész, vissza kell repülnünk a múltba: 2000 évvel ezelőtt Peru ezen részét a Moche kultúra népe uralta. Ez egy különleges civilizáció volt, gazdag mitológiával, és viszonylag fejlett társadalommal.

Ez a civilizáció nagyon mély tiszteletet mutatott egy bizonyos főisten iránt, akit Morropnak neveztek, de gyakran hívták iguana – vagy leguán – embernek is.

Ez az istenség különösen szigorú és kegyetlen volt.

Egyfajta igazságteremtő a két világ, a túlvilág és az élők világa között. Ezért mélyen tisztelték és nagyon félték is ezt a mitikus lényt.

Dél-Amerika ősi kultúráiban mind megtalálhatók olyan istenségek, mitikus személyek, melyek valamilyen szinten egy másik világhoz köthetők.

Ne feledjük egyúttal, hogy számos olyan régészeti lelet is fennmaradt, melyek ehhez a világhoz tartoztak, vagy csak kapcsolatban voltak velük.

Ilyenek sokak szerint a Nazca-vonalak, amik valójában ősi leszállópályák lehettek.

Ezeket aztán az egyes népek bizonyos módokon megörökítették. Egész Amerika-szerte hatalmas kőfejeket és egyéb szobrokat tártak már fel a múltban, melyek furcsa, nem emberi kinézetű lényeket, humanoidokat ábrázolnak.

Sőt, akadtak köztük olyanok is, melyeket különleges ruhában, vagy szkafanderben ábrázoltak.

A paleoasztronautika képviselői szerint egyértelmű, hogy ezek ősi űrhajósokkal való találkozások nyomai voltak…

Morrop istenség szobra pedig azért lett emelve, hogy a helyben maradt népek így tisztelegjenek azelőtt a lény előtt, aki hatalommal rendelkezett felettük.

“Ez egy humanoid reptilián ábrázolása. A leguánember egyértelműen egy földönkívüli utazó, esetleg uralkodó volt, aki a Földön tartózkodása idején istenként volt kezelve az akkori népek által” – állítja egy paleoasztronautikával foglalkozó régész.

Az az igazság, hogy az ősi múltból számtalan ilyen és ehhez hasonló szobor maradt fenn.

Ez pedig azt jelenti, hogy a bolygónkat az ősi múltban egészen biztosan meglátogatták olyan utazók, akik a csillagok közül érkeztek.

Erre pedig reflektált különféle szobrok és rajzok, faragások formájában az emberiség kollektív emlékezete…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel