Ősi olmék űrhajós: a civilizációk kezdetén Földre lépő csillagközi telepesek nyomai a múltban

ősi olmek űrhajos a civilizaciok kezdeten földre lepő csillagközi telepesek nyomai a multban

Az ősi idegenek már azelőtt jelen lehettek az amerikai kontinensen, hogy az első kezdetleges társadalmak kialakultak volna… egy ősi, több ezer éves szobor pedig egyértelműen egy kozmikus telepest ábrázol, űrhajós ruhában!

Az olmékokhoz köthető kőszobrokról a mai napig alig tudni valamit, akárcsak magáról a civilizációról, így sok pletyka kering arról, hogy az olmék kultúra valahogyan kapcsolatban állhatott az égi civilizációkkal.

Az égi civilizációk pedig az ősi idegenek civilizációi lehettek.

Az olmék népcsoport különlegessége és egyben rejtélye abban is áll, hogy ők voltak a maja kultúra elődjének tekintett civilizáció.

Vagyis mondhatni, belőlük indult szinte minden.

Egyes olmék kőfejek és régészeti leletek, domborművek, szobrok olyan dolgokat ábrázolnak, amik egy az egyben alátámaszthatják azt, hogy csillagközi vándorok érkeztek a bolygónkra a távoli múltban.

Ezek hatalmas, gyönyörűen kidolgozott kőfejek voltak.

Senki sem tudja hogy pontosan miért, de egy több ezer évvel ezelőtt bekövetkezett szertartás keretében ezeket a kőfejeket a föld mélyére ásták be, majd sosem nyúltak hozzájuk.

Míg a mainstream régészet képviselői szerint ezek uralkodók és papok ábrázolásai voltak, a paleoasztronautika szerint idegen lények.

Ezt támasztja alá az olmék földönkívüli űrhajóst ábrázoló szobor is, mely heves viták tárgyát képezi ma is, de abban mindenki egyetért, hogy nem lehet teljesen megmagyarázni, hogy mi is lehet.

Furcsa sisakot visel, és olyan az arca, mintha azt akarták volna szemléltetni, hogy nem ennek a bolygónak a szülötte…

Ez a szobrocska egy olmék férfit, vagy egy az olmékok által látott ősi lényt ábrázol űrruhában.

Ha jól megnézzük, tisztán kivehető az űrhajós sisak, és az űrruha többi része is, mint a hátul helyet kapó légző készülék, vagy a mellkasra erősített maszk.

A lábakon is azt láthatjuk, hogy valamiféle csizma van…

A szárnyakat jelképező szimbólum pedig azt is jelképezheti, hogy képesek voltak az űrruhával való repülésre is, vagy az űrruha önmagában valamiféle repülőszerkezet lehetett.

Sokan kapcsolatba hozzák az olmékokat az amerikai kontinens benépesítésével, jóval Kolumbusz és az indiánok előtt.

Mivel az olmékok fejformája és arca kifejezetten hasonlít az afrikai népekhez, felvetődött, hogy Amerikát afrikaiak kolonizálták…

Talán ezekkel az űreszközökkel voltak képesek Afrikából az amerikai földrészre repülni?

Számottevő tárgyi bizonyíték támasztja tehát alá, hogy nem csak a maja civilizációk, de az olmékek is kapcsolatban lehettek ezekkel a Földet látogató kozmikus utazókkal.

Originally posted 2019-01-15 01:30:57. Republished by Blog Post Promoter