Ősi kígyók az égből: kozmikus látogatók a Földön: utalás Énok könyvében?

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Kik voltak pontosan az Énok könyvében szereplő Figyelők?

A megjelenésükről szóló feljegyzésektől, hogy különösen magasak, mint „a fák”, hosszú hajuk van, sápadt bőrük…

Az arcuk színe piros, szemeik úgy fénylenek, mint a Nap és tekintetük, mint a viperáé, valóban egy különös lény jelenik meg előttünk:

Egy olyan, mely az albínók minden tulajdonságával rendelkezik.

Tehát a Figyelők albínók voltak?

Ez meggyőző elmélet, bár van ennél jóval egyszerűbb magyarázat.

Az ilyen jellegzetes tulajdonságok lehetnek az eurázsiai testi jellemzőkről szóló eltúlzott beszámolók, mint amilyeneket a szvidérieknek tulajdonítottak, annak a post-solutrei kultúrának, akik a közép-európai Kárpátokból származtak.

Ahogy azt láttuk, magasak voltak, „hosszúfejűek, és vékony arcúak”, míg Közé-Oroszország és a Baltikum poszt-szvidéri csoportjai „magasak” voltak, jellegzetesen kaukázusi dolichokran (azaz „hosszúkás koponyával”, és „keskeny arccal”), bizonyos egyének, mint azt korábban láthattuk, pedig „masszív, széles arcú, archaikus” típusú európaiak voltak: ezek a jegyek a cro-magnoniaktól maradtak meg.

Ezek mind egészen általános észak-európai külső jegyek, és szembetűnően különbözhettek azokétól a népekétől, melyekkel ezek a személyek Kelet- és Délkelet-Anatólia területén kapcsolatba kerültek.

Ez vajon a konzisztens történetmesélések által olyan messzemenő túlzásokhoz vezetett, hogy a Figyelőkből fányi méretű emberfeletti albínók lettek?

Ha ez így van, akkor azt is megérthetjük, hogyan származott a szvidériek nyúltabb koponyája és hosszúkás arca talán a cro-magnoni és brünni típusok keverékéből, ami hosszúkás fejű, és viperatekintetű mitikus lényekké változtatta őket.

Vajon egy olyan emlék volt ez, mely az évezredek alatt annyira elvonttá vált, hogy végül Awwim, azaz szinte szó szerint sétáló „kígyók” lettek?

Ez egy megrázó lehetőség.

Továbbá szilárd bizonyíték van rá, hogy a Közel-Keleten élő embereknek van egy elvont emléke a Göbekli Tepe felépítését követően évezredekig ott élő kígyóarcú elitről.

A Gobekli Tepe egy olyan ősi régészeti helyszín, melynek titkait ma sem tudják megfejteni a régészek.

Az ott található hatalmas kőtömbökön ugyanis bizonyos “jelenetek” vannak kivésve. ezek pedig egykor megtörtént eseményeket ábrázolnak.

Van köztük olyan, ami egy több mint 12 ezer évvel ezelőtt bekövetkező kataklizmát, egy aszteroida becsapódását tükrözi.

Míg a többi sziklán hüllőszerű, űrruhába bújt lények alakjai láthatók. Mindez véletlen lenne?

Aligha…

Még mindig úgy gondoljuk, hogy egyedül fejlődött ki az emberi faj a múltban?

Aligha…

Forrás: angyalimenedék

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel