Ősi idegenek: Oroszország feloldotta a titkosítást! Titkos megállapodás, amit a szemünk előtt rejtettek el…

orosz ufo aktak 1 585x390 1
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

 

Közös űrmissziók eltitkolt tervekkel. Vajon az Egyesült Államok és Oroszország az űrverseny kezdetétől együtt dolgozott a földönkívüliekkel való találkozás előkészítésén?

2012. március 26-án Szöulban, Dél-Koreában a nukleáris biztonsági csúcstalálkozón Barack Obama amerikai elnök és Dmitrij Medvegyev orosz elnök között elhangzott egy beszélgetés, amelyben Obama azt mondja, a “választások után sokkal nagyobb mozgásterem lesz,” és “fontos számomra, hogy (Vlagyimir Putyin) teret adjon nekem.”

Vannak, akik azt gondolják, hogy ez politikai mozgásteret jelent, de van egy másik értelmezés, miszerint Obama szó szerint a világűrről beszélt. – írja az ÚjVilágtudat.

A kormányzati beszélgetés az űrről vagy az űrkutatásról az idegen jelenlét következménye.

Lehetséges, hogy Oroszország és Amerika titkos megállapodást kötött a megosztott szerepekről a világűrben?

2012. december 7-én egy interjú után Medvegyev elmondta, hogy az elnök a nukleáris kódokat tartalmazó aktatáskával együtt egy mappát is kap, amely teljes egészében a bolygónkra látogató idegenekkel és az őket figyelemmel kísérő emberi csoportokkal foglalkozik.

A 2. Világháború után számos UFO találkozás történt, amelyek okot adtak az USA és Oroszország közötti együttműködésre.

A titkos kapcsolat állítólag a Szovjetunió első dokumentált UFO találkozását, az úgynevezett orosz Roswellt követően kezdődött el.

orosz ufo aktak 1 585x390 1

Dél-Oroszországban 1948. június 19-én egy UFO-t észleltek, amely rendkívüli manővereket hajtott végre egy szovjet katonai létesítmény fölött Kapusztyin Jarban.

Egy orosz harci repülőgépet küldtek fel, hogy elfogja, és egy rakétát lőtt ki a szivar alakú járműre. Az UFO egy irányított energiájú fegyverrel rálőtt a repülőgépre, de a kilőtt rakéta még eltalálta az UFO-t.

A szóbeszéd szerint Kapusztyin Jar közelében megtalálták a lezuhant űrhajót és a személyzetét, majd egy föld alatti létesítményben tárolták, ahol tanulmányozták és visszafejtették a technológiáját.

https://youtu.be/w0AJrFqThRs

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel