Ősi civilizáció fejlett technológiáját rejtheti a Hold sötét oldala? Ezek a felvételek, képek árulkodóak… 

Meglepő, sokak szerint bizarr, mégis érdekes elmélettel álltak elő egyesek, talán nem is alaptalanul.

Ezt mindenki döntse el maga…

A Holdon egy alternatív, az emberiséggel párhuzamos civilizáció élhetett a múltban, melynek nyomai ma is megtalálhatók a felszínen, a Hold sötét oldalán.

Sőt, egyesek még azt is felvetik, hogy napjainkban is lehet élet rajta, komoly aktivitás.

A titokterminál.com már korábban is írt például arról az elméletről, melyet egy volt titkosszolgálati ember tárt fel, mely szerint a Holdon jelenleg is 250 millió idegen állampolgár él

Ha jobban megnézünk egyes, a Holdról készült felvételeket, amiken furcsa tereptárgyak láthatók, akkor több dolgot kiszúrhatunk.

Az egyik egyrészt az, hogy ezek között összefüggés van, és szemmel láthatóan nem a természet “formálta” őket, de még csak nem is geológiai képződmények.

Az olyan épületek, mint a Föld és a Hold és a Mars piramisai, párhuzamosan épülhettek, és egészen más funkciójuk lehetett, mint egy egyszerű üzenet a múltból.

Más részről, vizuális szakemberek szerint a képen látható piramis alakú tárgy nem közvetlenül a felszínen van, hanem lebeg…

Az interpretáció sokakban – akik hisznek az idegenek ősi látogatásairól szóló elméletekben – a következő:

Egy földönkívüli civilizáció képviselői piramisokat állítottak fel a Holdon több ezer vagy több millió évvel ezelőtt, majd meglátogatták a Földet, és hasonló szerkezeteket építettek a majdani Egyiptomi birodalom és a bolygó más területein is, amelyek azóta legendás rejtvényekké váltak az emberek számára.

Tették mindezt azért, hogy nyomot hagyjanak a később esetleg kifejlődő értelmes lények számára: “Nem vagytok egyedül!”

Lássuk a képeket, műholdas felvételeket!

Elgondolkodtatóak, nem igaz?

Vajon milyen titkokat rejthetnek még el előlünk?

Mert afelől ne legyenek kétségeink, hogy a NASA rengeteg dolgot titkol a közvélemény elől. Ezek azonban lassan elkezdenek napvilágra kerülni, szivárogni.

Ha tényleg van valami a Holdon, azt nem sokáig fogják már tudni titokban tartani…