Ősi asztronauták: ezek a leletek nem hazudnak! Azok, amiknek látszanak: meddig tagadják még?!

Szkafanderes alakok, űrruhát, sisakot viselő figurák, égi “lovasok”… a történelem bizonyítékai az ősi látogatókra a szemünk előtt vannak!

Világszerte hevernek már különféle tárlatokban, rejtett múzeumi raktárakban olyan régészetileg kiemelkedő fontosságú leletek, melyek igazolhatják azt, amit már így is sokan sejtenek.

Mégpedig azt, hogy az emberiség nem egyedül volt a múltban.

Számtalan nyoma van annak, hogy egy kozmoszból érkező, vándorló civilizáció képviselői látogattak minket.

Sőt, egyesek szerint ők maguk voltak a fajunk megteremtői, azok az “istenek”, akik az emberi genom megalkotóinak tekinthetők.

Ősi tudással ruháztak fel minket, megmutatták, hogyan bánjunk a tűzzel, így maga a Prométheusz mítosz is tulajdonképpen egy ősi idegen isten “tanításának” kulturális lenyomata, mitológiává “faragva”.

Az ősi idegenek tehát rengeteg helyén és téren leképeződtek.

Ott vannak az ősmúlt kultúrájában, történeteiben, a legendák, mítoszok titokzatos lényeiben, és számtalan ősi leletben.

A leginkább fennmaradt bizonyítékaik azonban azon a faragások és szobrok, melyek tagadhatatlanul őket ábrázolják.

Elég csak elnézni az alábbi műalkotásokat:

Van köztük sok ezer éve,s és alig néhány száz éves, de olyan is, mely a kormeghatározás alapján akár az emberiség előtti időkből is származhat, ami újabb kérdéseket vet fel…

Tagadhatatlan, bármi is mondanak a mainstream régészet képviselői, és azok, akik próbálják elhallgatni ezeket a tényeket.

Mert ezek sokak szerint tények.

A leletek kísérteties hasonlósága a modernkori űrhajósokkal ugyanis nem lehet véletlen.Az egykor élt múltbéli civilizációk a saját maguk eszközeivel ugyan, de megörökítették ezeket az űrből érkezett látogatókat.

Aztán amikor ezek az istenként tisztelt lények tovább álltak, a Földi kultúrák tovább ápolták a róluk szóló legendákat, mítoszokat…