Őscivilizációk magasan fejlett kultúrája: Melkizedek nyomai Mezopotámiában – Régészeti leletek lehetnek a bizonytékai!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Mezopotámia ősi városaiban, olyan angyalokat ábrázoló domborműveket fedeztek fel, melyeken a világ legősibb írása, a sumér ékírás, részletesen beszámol róluk az ékíráshoz használt nyomóhengereiken és agyag tábláikon.

Egy elveszett civilizáció utolsó bizonyítékai?

Ezt titkolják az emberiség múltjával kapcsolatban?

Az angyalokat a kereszténységgel, a zsidó vallással és az iszlámmal hozzák kapcsolatba, ebben mindhárom vallás megegyezik. A zsidók odáig mennek, hogy 72 rendbe kategorizálják az angyalokat.

Az Atlanti-óceán másik oldalán, a Yucatán- félszigeten található az Ek Balam Akropolisz, ott is angyalokat ábrázoló domborművekre bukkanunk, amit az ősi maják véstek ki.

Igazából, ha tovább kutatnánk az angyalok után az Ősi Világban, azzal szembesülnénk, hogy az szinte beépült az emberi civilizációba, számos korszakon és földrajzi területen átívelve.

Tehát igenis történelmi bizonyíték van arra, hogy az angyalok, de legalábbis a beléjük vetett hit velünk van, lefedve dokumentált történelmünket a kezdetektől.

Melkizedekről fontos, hogy szó essen ebben az esetben. Egy oylan rejtélyes és mitikus “közösség” volt, melyről a történelemkönyvek lapjai alig emlékeznek meg.

Melkizedek titokzatos módon bukkan fel a Teremtés könyvének 14.fejezetében és ugyanolyan titokzatosan tűnik el az üdvtörténet porondjáról. A kor történészei semmi nyomát nem találják annak, hogy Jeruzsálem királyaként történelmi személy lett volna, ugyanakkor a Szentírás egyértelműen tanúskodik fellépéséről.

Sokak szerint ő maga volt a kapcsolat az ősi istenekkel, azzal az égi civilizációval, melytől minden eredt.

Mely az “Édenben” létrehozta az emberiséget – sokak sejtése szerint genetikai beavatkozással – majd idővel száműzte fajunk első közösségeit a Földre.

Több ízben felmerült a “gyanú” (ami valójában jóval több mint gyanú) hogy Melkizedek nem volt más, mint az égi civilizáció helytartója, ezért hivatkoztak rá Isten papjaként.

Egy személyben megtestesített kapocs volt a két világ között.

“Melkizedek nem volt öreg, termete vékony és magas, megjelenése rendkívül komoly. Hosszú fehér köntöst viselt – fehérebbet, mint bármely földi eredetű köntös.”

Olyan tudás őrzője volt, aminek más értelmes lény a Földön senki.

Egy meglepő olvasat alapján Melkizedek tulajdonképpen Jézus angyali előfutára, akit Isten azért küldött a földre, hogy emberi formát öltve, az emberek között indítsa el az Igéret beteljesedésének folyamatát.

Azt a folyamatot, amelynek végén Jézus áll, aki megváltja a világot.

Vajon alakja milyen szerepet tölthetett még be, amiről nem tud – vagy csak egyszerűen nem akar beszámolni – a történelemtudomány?

 

Forrás

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel