Orwell 2020: Koronavírus-immunitás igazolásokat akar az amerikai operatív törzs vezetője

unnamed file 2

Globális kormányzásra és világkormányra szólít fel az Egyesült Királyság korábbi miniszterelnöke a világjárvány kapcsán!

Gondolom nektek VilagHelyzete-olvasóknak nem kell bizonygatni, hogy a világszerte meghozott intézkedések miért mutatnak mind egyazon irányba….

Sokszor elég figyelni, mit nyilatkoznak azok az egykori vagy jelenlegi báb-politikusok, akik azokat a célokat szolgálják, amiket majd MEGOLDÁS-ként kínálnak tálcán az emberek számára.

Az Egyesült Királyság volt miniszterelnöke, Gordon Brown arra szólította fel a világ vezetõit, hogy hozzák létre „a globális kormány ideiglenes formáját” a koronavírus kitörésének leküzdésére.

Brown azt akarja, hogy olyan nemzetközi szervezetek, mint a WHO és az ENSZ, olyan végrehajtó hatalommal bírjanak mostantól, amely felülírja a nemzeti szuverenitást egy új rendszer részeként, amit a világ vezetői és egészségügyi szakértők felügyelnek.

Ez nem olyasmi, amely egy adott országban kezelhető. Összehangolt globális válasznak kell lennie.” – mondta.

Egy nemzetközi munkacsoport segítene és gondoskodna arról, hogy a központi bankok erőfeszítései összehangolódjanak.” – Brown szerint, aki több pénzt és hatalmat adna a Világbanknak és a Nemzetközi Valutaalapnak.

Ha újra csinálhatnám, akkor a G20-at egy szélesebb szervezetté tenném, mert jelen körülmények között meg kellene hallgatni azokat az országokat is, melyek a leginkább érintettek. Azokat, melyek számítanak ebben a helyzetben és azokat az országokat is, ahol potenciálisan esély van arra, hogy jelentősebb számú ember fog megfertőződni…., mint például Afrikában.”

Ahogy az mára bőven dokumentálható, a globalizmus volt az, amely első helyen segítette a járvány terjedését.

Amikor már javában tombolt a járvány Kínában és sok halálos áldozatról érkezett hír a WHO Világ Egészségügyi Szervezet még akkor is ragaszkodott ahhoz, hogy az államok ne zárják le határaikat.

Amikor pedig egyenként megtették, akkor ez már túl későn volt és túl kevés intézkedés.

Az Európai Unió pedig mint valami tehetetlen tömeg még mai napig is csak fut az események után és ha nem lettek volna egyéni nemzetállami intézkedések, ki tudja hol tartanánk most….

Fordította: SBG Buddha
Forrás: Alternatív Hírek