Őrület a német munkahelyeken a harmadik nem miatt

Az hagyján, hogy már nem mindenki férfi, vagy nő, de vannak mindenféle egyebek is. Óriási teher lesz ez a német cégeknek.

Nem is tudták elképzelni a németek, hogy milyen hatása lesz annak, ha valóban bevezetik a harmadik nemet. Január 1. óta van náluk, nő, férfi és imár „divers” is, ami miatt a német cégek is komoly fejvakarásra kényszerülnek.

Itt vannak mindjárt az állás hirdetések, amelyekben az új törvénynek megfelelően tiszteletben kell tartani a sokszínűséget.

Például, ha valaki titkárnőt keres, akkor a felhívásban nem kötheti, hogy hölgyet keres, mert ugyanúgy alkalmasnak vélik az állás betöltésére a diverseket is.

Sőt!

A megszokott jelölések, vagy a „m”, mint férfi és a „w”, mint nő, valamint a „d”, vagyis divers mellett az „a” (anders), mint egyéb továbbá az „x” és az „i”, ami az interszexuálist jelenti.

Ez azzal is jár, hogy megszűnik a hölgyeim és uraim megszólítás a cégeknél. Változnak az öltözködési szabályok, mert mostantól egy elvileg férfi mehet női ruhában és fordítva.

Aztán építeni kell külön mosdókat a „d, a, x, i”-kategóriába tartozóknak és ugyanez igaz a munkahelyi edzőtermekre is, ahol öltözőt kell biztosítani.

Őrület!

Talán menjünk vissza az alapokhoz:

…az Isten képmására teremtette őt, férfinek és nőnek…