Oroszország ellen egy titkos, globális katasztrófát okozó amerikai hadművelet zajlik, rejtett technológiákkal!

Oroszországot az elmúlt években a globális felmelegedés felgyorsításával próbálják ellehetetleníteni. Ehhez pedig ármanipulációs technológiát vetnek be az USA-hoz köthető katonai szervek…?

Amerika meglelte a titkos aduászt, amivel kicsinálhatja Oroszországot és Putyint?

Valójában ez az egész szorosan összefügg a világgazdasággal, a GMO termékek piacával, a terjeszkedő Új Vilgárenndel, és a titkos éghajlat manipulációs technológiákkal.

Valamint azzal a ténnyel, hogy Putyin birodalma az egyik utolsó nagy “birodalom”, mely ellenáll az amerikai pénzügyi “pólusnak”.

GMO érdekeket sért Putyin

Tény és való, hogy Putyin több ízben nekiment a főleg USA által propagált GMo zöldségek és gyümölcsök termesztésének és importjának.

Az oroszok hallani sem akarnak génmódosított ételekről.

“Nekünk, mint fajnak, megvan az esélyünk arra, hogy továbbra is egészségesen emelkedő pályán fejlesszük a testünket és az agyunkat, avagy kövessük az elmúlt évtizedek nyugati példáját és szándékosan genetikailag módosított élelmiszerekkel, gyógyszerekkel, oltásokkal és olyan gyorséttermi ételekkel mérgezzük a népességet, amiket veszélyes és függőséget okozó drogként kellene besorolnunk.” – nyilatkozta Putyin korábban.

A világ dollármentesítésén dolgozik

Emellett gőzerővel kezdett el azon dolgozni, hogy a világot, legalábbis a régiót dollármentesítse.

Legutóbb Kadhafi csinált ilyet, mindenki tudja ma, hogy hogyan is járt végül.

Amerika egyszerűen belső puccsot és káoszt generálva eltakarította az útból…

Ezt nem fogják itt sem annyiban hagyni, és ha lehet hinni a kósza pletykáknak, szóbeszédeknek, akkor a gazdasági szankciók, Európa és a világ oroszellenessé hangolásának stratégiája mellett a technológiát is bevetették.

HAARP az oroszok ellen?

Arról van szó, hogy titkos technológiákkal az orosz területek éghajlatát módosítgatják több-kevesebb sikerrel, a HAARP antennarendszer bevonásával.

A globális felmelegedés ugyanis egyesek szerint nem véletlen gyorsult fel az elmúlt 5-8 évben. Oka volt annak, hogy ez előidéződött, a vártnál is hamarabb.

Ezzel ugyanis fel akarják forralni az orosz területek,d e főleg Szibéria alatt található permafrosztot.

Ezek olyan földrétegek a mélyben, melyek talán soha nem olvadtak teljesen ki a Föld története során. Felolvadásukkal rengeteg metán és egyéb lobbanékony és mérgező gáz szabadulna a légkörbe.

Az orosz területek egy részén már megtörtént a baj: hatalmas gázrobbanások,. talajsüllyedések, földrengések és szivárgások “bomlasztják” a talajt.

Az ország közigazgatását is lebéníthatja, de ami még rosszabb, egy kutatás szerint 2050-re több orosz nagyváros is eltűnhet, mert egyszerűen elnyelheti a talaj, vagy egy nagyobb gázrobbanás.

Arról nem beszélve, hogy jelentős metánmennyiség szabadulhat a légkörbe, ami szintén tízezreket ölhet meg percek alatt.

Titkos hadviselés: több mint gyanú?

Sok forrás arra alapoz, hogy az USA már rég a birtokában van ezeknek az éghajlat-manipulációs technológiáknak.

Egrytelen gombnyomással előidézhet egyes területeken melegedést, ami persze a globális időjárásra is kihat, de ez már csak egy járulékos kockázati tényező.

Az oroszok mezőgazdaságának tönkretétele zajlik, hogy ne legyenek képesek természetes módon megtermelni az ország erőforrásait.

Így a GMO lobbi győzhet az orosz akarat felett, ráadásul dugába döntheti a dollármentesítési folyamatokat is.

Amerika ezt a fegyvert ráadásul úgy tudja elsütni, hogy a világ, és talán még az oroszok maguk sem gyanakodnak arra, hogy a természeti csapások mögött “tervezés” áll…

Forrás