Óriási sziget méretű objektum emelkedett ki a Csendes-óceánból a radarokon: senki sem tud rá magyarázatot!

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Óriási, háromszög alakú anyahajó, vagy ismeretlen légköri anomália?

Na EZT magyarázza meg a NASA vagy a haditengerészet, légvédelem!

Persze feltehetően ők tudják az igazságot, de sohasem fogják az orrunkra kötni, mivel az ilyesfajta jelenségek körül hihetetlenül nagy a titkolózás.

Gyakorlatilag teljes hírzárlat volt több ehhez hasonló esetben, mire aztán végül az lett a dolgok vége, hogy eltusolták az ügyet.

Talán erre is ez a sors vár?

Többeknek feltűnt egy érdekes szatellit – azaz műholdas – kép, melyen egy bizarr, sziget méretével vetekedő háromszög alakú anomália bukkant fel.

Később ehhez radarképeket is sikerült előásni, melyek megerősítették a jelenséget.

Az eset a Csendes-óceánon történt, és sokak szerint egy óriási idegen anyahajót mutat, ahogy épp kiemelkedik az óceán vize alól.

Egyeske azt állítják, hogy a háromszög alakú tárgy nem más, mint egy több kilométeres kiterjedésű, eddig ismeretlen légköri jelenség, ám erre sincs semmilyen bizonyíték, ami ezt alátámasztaná.

Talán a titokban – sokak gyanúja szerint földönkívüli technológián alapuló -a hadsereg által kifejlesztett TR-3B sokkal nagyobb változatát sikerült “lencsevégre kapni”?

Arról már egy ideje terjednek különféle elméletek – mások szerint összeesküvés elméletek – miszerint a tengerek, óceánok mélyén idegenek élhetnek kolóniákban.

Rengeteg ufóészlelést ugyanis közvetlen víz közelében észleltek az elmúlt évtizedekben, és sokak szerint evidens lenne, hogy egy minket megfigyelő idegen civilizáció az óceánok mélyén rejtőzzön el.

Ez tökéletes álca lenne, ugyanis az emberiség mind a mai napig alig ismeri az óceánokat és azok élővilágát.

A világ tengereinek és óceánjainak alig pár százaléka van ugyanis feltérképezve.

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel