Óriási lehúzás: így verik át az embereket a Balatonon! A magyar tenger lassan pont a magyaroknak lesz megfizethetetlen!

kolbasz-balaton-1-8592cf6f91.jpg
Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Ez szinte tűrhetetlen. A kisemberektől elvették a Balaton örömét! Vérlázító információk jönnek a Balaton környékéről, ettől felmegy benned is a pumpa!

Elindult az idei Balaton Sound, azonban az árak az előző éveket is sikeresen felülmúlják.

kolbasz-balaton-1-8592cf6f91.jpg

Arany árban kapható egy hotdog vagy egy hamburger, a minőségről nem is beszélve.

Egy riporter számolt be nemrég arról, hogyegy kolbász menüt kért, majd kapta ezt a képen látható valamit, ami 3800 Forinttal terhelte a bankkártyáját.

Ha a csillagászati ártól és a gusztustalanul összeállított külsőtől sikerül eltekintenünk és ennek ellenére jóízűen fogyasztani az ételt, jöhet egy kellemes hideg sör, amiből az 5 dl helyett már csak 4 dl-t adnak a fesztiválon, és 800 Ft-ot kérnek el.

A képen látható hamburger menü 3000 Forint, aminek a minősége a nullához konvergál.

Egy sajtos tejfölös lángos ára 1200- 1500 Forint, de lehet kapni egészségesebb ételeket is, mint például 100 g csirkemell salátával vagy rizzsel, melyért 2500 forintot kérnek majd el a kasszánál.

Mindezek ellenére mondani sem kell, hogy akár 1 órás sor is kialakulhat a különféle étkezésre alkalmas egységek előtt. Idén is rengeteg a külföldi, de az ide látogatók nagyobb hányada azért még mindig magyar állampolgár.

Összeszámolva az utazási költséget, szállást, belépők árát, étkezést, étel-és italfogyasztást egy ilyen 5 napos kiruccanás, akár fél millió forintba is kerülhet a szórakozni vágyó fiataloknak.

A luxusautók ezreitől nagyon parkolni sem lehet Zamárdiban, de ez már a legkevesebb, ugyanis a barna bőrű, kigyúrt, tetőtől talpig tetovált alkalmi taxis úriemberek, bárkit szívesen hazavisznek 20-30.000 forintért és akkor még szerencsénk volt.

A kisemberektől elvették a Balaton örömét!

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel