Orbán Viktor: nem zárható ki az Európai Unió felbomlása: Brüsszel elnyomása egy visszafelé elsülő karmapisztoly lehet

Image result for Orbán Viktor: nem zárható ki az Európai Unió felbomlása: Brüsszel elnyomása egy visszafelé elsülő karmapisztoly lehet

A nyugat és a civilizációk nagy háborújából könnyen lehet, hogy a mi több mint ezer éves népünk fog jól kijönni… Legalábbis egyre inkább afelé tartanak bizonyos politika és civilizációs, nem utolsó sorban demográfiai folyamatok, amik a Nyugat végét jelzik előre.

A turul népének pedig óriási lehetőséget adhat az, hogy a nyugati civilizáció válságban van, saját hibája okán. Kizsigerelték a keletet és a közel-keleti régiókat, most pedig a karmapisztoly elsült feléjük…

Image result for Orbán Viktor: nem zárható ki az Európai Unió felbomlása: Brüsszel elnyomása egy visszafelé elsülő karmapisztoly lehet

Az egykor legyalult nemzetek az elveszett harmadik világ hódíthatja meg az egész Európai Uniót…

A magyar népnek régi hagyományai vannak a “korlátozott szuverenitással” szembeni ellenállásban és a magyarok “vég nélküli germán és szláv tengerben” való feloldódása helyett “inkább az Unió széttagolódásának van veszélye”

– jelezte Orbán Viktor miniszterelnök abban a beszélgetésben, amelyet Philippe de Villiers francia politikus és esszéista a minap megjelent könyvében ismertetett.

Az MTI-n és a kormany.hu-n megjelent összefoglaló leírás szerint Orbán úgy fogalmazott a francia szerző könyvéhez adott interjú során:

ha arra kényszerítenek, hogy elfogadjuk az ENSZ migrációs paktumát vagy az Európai Bizottság döntéseit, hogy így hozzáillesszenek bennünket a maguk nyugati megengedő politikájához, úgy a felbomlás nem kizárt.

Philippe de Villiers, aki a nyolcvanas években a Chirac-kormány kulturális államtitkára volt, majd európai parlamenti képviselő, később pedig a szuverenista Mozgalom Franciaországért párt alapítója és köztársasági elnökjelöltje, a héten publikálta

“Meghúztam a hazugság szálát, és minden jött vele” című kötetét, melynek egyik fejezetében tavaly decemberi budapesti látogatásáról, és a magyar kormányfővel készített interjújáról ír.

Jelen van egy Európát két részre osztó vonal veszélye, ahol az egyik rész iszlamizálódik, a másik pedig nem akar iszlamizálódni.

“Ha békén hagynak bennünket, és nem kényszerítenek ránk iszlamizációt, akkor Európa tovább tudna élni, mint a szabad nemzetek klubja.

De ha arra kényszerítenek, hogy elfogadjuk az ENSZ migrációs paktumát vagy az Európai Bizottság döntéseit, hogy így hozzáillesszenek bennünket a maguk nyugati megengedő politikájához, úgy a felbomlás nem kizárt…

Az a vád, hogy nem vagyunk teljesen európaiak, számunkra egy durva vicc. Egy fél évszázad szovjet megszállás és kommunista elnyomás után, amikor visszaszereztük szabadságunkat, amikor a Nyugat kitárta felénk a karjait, mi azt hittük, hogy visszatértünk saját magunkhoz. Hiszen Magyarország Európához tartozik ezer éve.

Mi Európa vagyunk. Mi mindig európaiak maradtunk, akkor is, amikor Jaltában eladtak, vagy amikor 1956-ban cserbenhagytak bennünket.

A szovjetek távozása után azt hittük, visszaszerezhetjük helyünket Európában, a szabad nemzeteknek ebben a családjában, ami a keresztény kultúrán, a nemzeti öntudaton és az emberi méltóság alappillérein nyugszik.

Még a legborzalmasabb rémálmainkban sem gondoltuk volna, hogy huszonkilenc évvel azután, hogy a láncra vert nemzetek felszabadultak és az európai kontinens újra egyesült, Európa újra birodalomépítő célkitűzéseknek lesz kitéve, amelyek már nem kívülről, hanem saját belsejéből fakadnak…

Forrás