Orbán háza elé vitte az Orbán-ellenes plakátot a Momentum, de a kutyát sem érdekelte – Újságírón kívül a kutya sem volt ott

Ezek tényleg tök hülyék. Csinálnak egy tökéletesen kontraproduktív plakátot Brüsszelben, majd az agyhalott Fegyőrre bízzák az egészet. Olyan is lett. A kutyát sem érdekelte az esemény.

Momentum az új Soros-párt

A Soros-fiúk a bevándorláspárti brüsszeli politikusok megrendelését teljesítik –reagált a Fidesz Fekete-Győr András és a brüsszeli liberálisok mai felcsúti akciójára, amelyben a Momentum elnöke és társai a Guy Verhofstadthoz köthető, Orbán Viktort gyalázó, kamionra szerelt óriásplakátot a magyar miniszterelnök házánál állították ki, és ott pózoltak azzal. 

A nemrég az ALDE-hoz csatlakozott Momentum csütörtökön Magyarországra hozta a pártcsalád által készített mozgó plakátot. Fekete-Győr András pártelnök előbb Bécsben vette át a kamiont osztrák szövetségesétől, a NEOS-tól, ahol közös sajtótájékoztatót is tartott Beate Meinl-Reisinger-el, a NEOS elnökével.

A Momentum elnöke első megállóként Felcsútra, Orbán Viktor háza elé vitte a mozgó plakátot, ahol elmondta: azért vezetett ide a Momentum első útja a szólásszabadság szimbólumával, mert szembesíteni akarta a miniszterelnököt azzal, amivé mára vált: egy tolvaj, gerinctelen, antidemokrata emberré – fogalmazott Fekete-Győr.

Magyarország pedig nem engedheti meg magának, hogy Európa utolsó előtti legkorruptabb állama legyen. Ez ma Orbán Viktor Magyarországa. És ezt az Orbán Viktort nekünk jövő májusban, az európai parlamenti választásokon le kell győznünk – mondta.

A Soros-fiúk a bevándorláspárti brüsszeli politikusok megrendelését teljesítik. A Momentum a legújabb Soros-párt, Soros pénzeli őket, embereiket pedig Brüsszelben alkalmazzák. Cserébe magukra vállalták a megszállottan bevándorláspárti Guy Verhofstadt és a brüsszeli liberálisok kampányát.

Azért támadják Magyarországot és a magyar miniszterelnököt, mert útjában áll a Soros-tervnek, Európa migránsokkal való elárasztásának.