Önfenntartás: BETILTVA! Tényleg felszámolhatják a kerten való termesztést?

betiltva 1 2939824168

Ha ezt meglépik, a bolti dolgokra, műkajákra és zöldségekre leszünk kényszerülve… Egyre több hír szólt az utóbbi időkben arról, hogy precedens ügyek teremtődtek annak kapcsán, hogy az emberek önfenntartási jogát korlátozzák.

Sokan nem hitték el ezeket a híreket, és mi is rendre megkaptuk, hogy hamis híreket gyártunk. Pedig ha a kedves olvasók utána néztek volna, hamar megtalálták volna ezeket a híreket minden más médiaoldalon: a hír tehát sajnos igaz!

Arról van szó, hogy egy floridai házaspárt megbüntetett a bíróság, mert a saját kertjükben termesztettek élelmiszereket, zöldségeket és gyümölcsöket.

A gond ezzel az egésszel az volt, ami miatt a média így felkapta, hogy ezzel egy olyan példaértékű ítélet született, ami mögé a nagy mezőgazdasági nagyvállalatok, mint a Monsanto beállhatott, és be is állt.

A Monsanto az a nagyvállalat, mely genetikailag módosított magjait próbálja rákényszeríteni a farmerekre, őstermelőkre világszerte. Akik nemet mondanak, azokat gyakorlatilag teljes mértékben ellehetetlenítik: így terjednek, így kebelezik be a világ piacait.

Sokak szerint a hasonló törvények mögé beállva széles támogatottságukról biztosítva a bírákat és a politikát azt akarják elérni, hogy az élelmiszeripar közösen lépjen fel az önfenntartás ellen. Vagyis előbb vagy utóbb a jövőben az emberek nem termeszthetnének zöldségeket és gyümölcsöket.

Az indok az élelmiszer-biztonsági kockázat.

betiltva 1 2939824168

A megacégek azt állítják, hogy a helyiek által kertekben termesztett növények nem garantált minőségűek, nem tisztítottak és így nem is biztonságosak, nem úgy, mint az ő vegyszerekkel kilúgozott vegyszereik… Így pedig már kezd összeállni a kép, és az, hogy miért aggódnak olyan sokan világszerte.

Még nem történt meg teljes mértékben a baj, de egyértelműen rossz tendenciák felé haladunk.

Ha nem figyelünk, majd azon kapjuk magunkat, hogy mesterségesen kreált műkajákat és élelmiszereket tömünk magunkba, melyek kétes egészségügyi hatással rendelkeznek, és tiltott lesz az egészséges életmód folytatása, és a zöldségek, gyümölcsök termesztése…

 

Originally posted 2018-10-28 10:56:29. Republished by Blog Post Promoter