Őket akarnák integrálni? Lehetetlen! Hallgasd meg hogyan nyilatkoznak rólunk – videó

“Fogd el és öld meg őket! Ők nem hisznek Allahban és a Koránban. Ők állatok, nem emberek. Allah átkozza meg őket! A pokolra velük! Egyenként fogom leszúrni őket. Oda kellene adni őket az ISIS-nek, hogy elvágják a torkukat. Ők tudatlanok, hitetlenek (gyaurok). Ők hazugok, becsapnak téged. Nincs becsületük.” – hangzik el az interjúkban. Mindez az iszlám tanain alapul. A videóban hallható egyik nyilatkozat (“egyenként fogom leszúrni őket, ahol csak rájuk lelek”),  egy idézet a Koránból. 

Korábbi kommentárok szerint a néhány éve közzétett interjúk Németországban készültek, de erre nincs bizonyíték.

A VIDEÓBAN LÁTOTT VÉLEMÉNYEK AZ ISZLÁM TANAIN ALAPULNAK

Az interjúkban hallható nyilatkozatok teljes mértékben az iszlám tanításain alapulnak, amely szerint a nem-muszlimok mocskos hitetlenek (kafírok, gyaurok),  – akikkel a saría törvény szerint bármit meg lehet tenni, meg lehet ölni vagy le lehet igázni őket. A Korán megtiltja, hogy a muszlimok hitetlenek közül válasszanak barátot (3:28), nadzsisznak tekinti őket (mocskos, tisztátalan) (9:28) és megparancsolja, hogy bánjanak keményen velük (9:123). A Korán szerint a hitetlenek a leghitványabb élőlények Allah szemében (8:55).

A videóban megnevezik az “ateistákat”; nekik nem adatik meg még a behódolás (dimmi státusz) lehetősége sem – ellentétben a “könyv népeivel” (zsidók és keresztények). Az egyik mondat a videóban (“egyenként fogom leszúrni őket, ahol csak rájuk lelek”), majdnem szó szerinti idézet a Koránból (Korán 2:191-193 – “És öljétek meg őket ott, ahol találjátok őket”)

 

Forrás