Ocsmány beteg állatok felvonulása Párizsban


Amikor az ember már azt hitte, hogy (sok)mindent látott, akkor jön a párizsi melegfelvonulás és döbbenetes képek látnak napvilágot.

Tudom, most úgy a jogvédők, mint a melegaktivisták sőt a feministák is nyugtatóért kiáltanak, de a cím minden egyes szavát vállalom! Ugyanis, amilyen képet feldobott a közösségi média a hétvégi párizsi felvonulásról azt nem lehet másként jellemezni. Undorító és nem is állatias, hiszen egyetlen állat sem csinál ilyet a szerelmével – mondjuk a saját neművel sem létesítenek szexuális kapcsolatot, de ez most más kérdés.

Kutyának öltöztetett, négykézláb mászó, pórázon vezetett férfiak egy csoportja szerepel a képen. És még ezek beszélnek meleg büszkeségről! Ez nem büszkeség, ez beteges! Ezt egy polgári értékrendet valló országban nem lehet megengedni! Ezt be kell tiltani – nem, nem a vonulást, hanem ezt az undormányt.

Hányinger… De nemcsak ez, hanem a kép háttere is, ahol gyerekek sétálnak a menettel. Ki lehetett az a barom, aki odaengedte őket? Csak titkon reménykedem benne, hogy nem valamelyik kutyának öltözött hulladék. A kutyákkal kapcsolatban vannak ugye különböző meghatározások: fajtiszta, keverék, vagy utóbbi másként korcs. Szerintem ez utóbbi illik ide. És ezt nevezik ezek szexuális játéknak? Mi ebben a játék? Mi ebben a szex? Gyomorforgató. És mindezt a gyerekek szeme előtt…

Hétvégén nálunk is jön ez a vonulgatás. Csak reménykedhetünk benne, hogy nem találkozunk hasonló jelenséggel. Nyilván lesz vallás-, egyház- és Bibliagyalázás is. Ahogy ez lenni szokott. De hátha nem mennek le ilyen szintre. A férgek szintjére.

Forrás: ezatuti.blogstar.hu

The post Ocsmány beteg állatok felvonulása Párizsban appeared first on Vadhajtások.

Forrás


Like it? Share with your friends!

One Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kérjük oszd meg a cikket

Mivel a Facebook korlátozza a hírek automatikus megjelenítését, ezért arra kérünk, hogy oszd meg személyesen a cikket, ezzel jelentős mértékben segítve az oldalt hatékonyságát. Köszönjük