Nostradamus titka: a harmadik Antikrisztus kora és a világuralom központosítása

Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Köszönöm!

Egy jóslat,melynek manipulálásával a politikát és a történelmet próbálták több alkalommal befolyásolni….

450 éven keresztül próbálták megfejteni Nostradamus jóslatait.

A kutatók az elmúlt években minden körülményt megvizsgáltak, beleértve a politikai, vallási és a gazdasági hátteret is.

A körülmények ismeretében talán közelebb kerülünk a rejtély kulcsához..

Amit találtak, az megdöbbentőbb volt, mint amid eddig gondoltak róla!

A világ először komolyabban 2001 szeptember 11-én az amerikai ikertornyok ellen elkövetett merénylet kapcsán figyelt fel először Nostradamus nevére.

A Nostradamus jóslatban ugyanis utólag többen felfedezni vélték azt, hogy utalt a közelgő katasztrófára, merényletre.

Ez pedig egy új antikrisztusi korszakot hoz el a világ számára.

Nostradamus erdetileg az angol király halálának megjövendölésével alapozta meg először hírnevét. Még éltében rengeteg olyan próféciát vetett papírra, melyek utólag tényleg meg is valósultak.

Éppen ezért ezek a próféciák elkezdtek egyre nagyobb becsben lenni, a világ pedig a múltban is időnként elővette, leporolta ezeket, hogy rácsodálkozzon a néhol ijesztően tűpontosan megjósolt eseményekre.

Nostradamus, aki az állította, hogy úgy éli meg a jövőbelátó képességét, mint büntetést, 553 jóslatot írt le négysoros versszakokban.

A jövendölések a háromezredik év végéig számolnak be megtörtént és majdan bekövetkező eseményekről…

A VI. 97. számú jóslat így szól: “A nagy víz másik oldalán alászáll két nagy madár, a királynő, kinek keze tüzet tart, trónja vízből emelkedik, s látja, amint a két ördögi torony leomlik.”

A nagy víz az elemzők szerint az Atlanti-óceánt takarja, a két madár a két eltérített repülőt, a tüzet tartó királynő a Szabadság-szobrot, az ördögi torony pedig a World Trade Center épületeit.

Sokak szerint világszerte politikusok, nagy vallási és gazdasági vezetők használták fel korábban és a későbbiekben is bizonyos körökben a jóslatot.

Aki látja ugyanis ezeken a próféciákon keresztül a  jövőt, az óriási stratégiai előny birtokában van.

Sokak szerint ugyanolyankor egyúttal éppen emiatt is jelentek meg hamisított Nostradamus jóslatok is az elmúlt 30 évben, mivel ezzel mind a közvélemény mind a világ hitét és hozzáállását befolyásolni lehetett a jövőhöz.

Az emberi tömegek terelgetésre mindig is hazugságok segítségével működött.

Az emberi természet pedig már csak olyan, hogy időnként az önbeteljesítő jóslatok irányába visz egy egy komplett társadalmat… hogy aztán bizonyos erők ezt felismerjék, és “pórázként” használják.  A világirányítás fontos fegyvere ez…

Sokak szerint például maga Hitler és rezsimje is kikihalta a Nostradamus jövendöléseket a saját maguk céljaira, és gyakorlatilag egy óriási löketet adott a hatalomra jutásra, és a hatalmon maradásra is…

A Nostradamus-próféciákat ezért méltán emlegetik újabban Sátáni próféciákként, látomásokként is, mivel a legtöbb jóslat negatív dolgokról számol be, vagy a próféciák kapcsán háborúk, halál és holokauszt zajlott le a történelemben…

NÉZZ SZÉT A KATEGORIZÁL TÉMAKÖREINK CIKKEI KÖZÖTT:

ELTITKOLT VILÁG | AKTUÁLIS HÍREKKözéletJárványNagyvilágNemzetiNeoLiberálisVeszélyZónaDiktatúraBevándorlásRasszizmusÉrdekességekEltitkolvaVideókTeljes adások

Republished by Blog Post Promoter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel